reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Kate2288 ja miałam w zeszły piątek plamienia ciemne że sluzem w sobotę też i w niedziele poszliśmy do szpitala. W poniedziałek gin potwierdził że dziecka nie ma i organizm zacznie się oczyszczać i tak od poniedziałku dużo świeżej krwi.
Dziwne było to że w niedzielę test robiony w szpitalu był pozytywny. Natomiast już wtedy lekarka w szpitalu nie widziała dziecka.

reklama
Dziwne było to że w niedzielę test robiony w szpitalu był pozytywny. Natomiast już wtedy lekarka w szpitalu nie widziała dziecka.

Ja też tak miałam. Mój ginekolog mówił, ze w macicy zostały Takie kosmówki, które nadal produkowaly hcg, dlatego konieczny był zabieg, ponieważ mój organizm nie chciał się sam oczyścić

Mi lekarz dał tydzień na oczyszczenie. Mam się stawić na wizytę w poniedziałek. Ale mówił że powinno się samo oczyścić bo to było dosyć wcześnie.

Dzień dobry!

Odebrałam synka z przedszkola, po drodze wstąpiłam do apteki po kwas foliowy. Zastanawiałam się nad testami owulacyjnymi, ale stwierdziłam, że może jeszcze się wstrzymam. Poza tym nie wiem, czy w mojej wsi aptek by je miała ;) pewnie trzeba do miasta podskoczyć.
Urzędujemy z młodzianem dzisiaj sami, do wieczora, Pogoda cudna, aż przyjemnie było sobie spacerek zrobić. I po raz pierwszy od kilku dni góry były niezamglone i niezachmurzone... Szkoda tylko, że straciły już swoje kolory.

Kate && za betę! :)

Fimka - pięknie wygląda!:) Postaram się bardziej przyłożyć do gramatury, obiecuje:D Dziś dodam szczegółowy przepis na czerwony sos mojego autorstwa, już papryki się pieką w piekarniku:))
Ruda - Zgadzam się na te całowanie, czekam na Ciebie gwiazdo:-p Udało się ryż wczoraj do sosu ugotować?;)
Ladykot - piękne słowa:)
kate - nawet nie wiem co powiedzieć, więc nic na razie nie mówię... poczekam na ostateczny wynik bety:(

reklama
Cześć dziewczyny. U nas dzisiaj pogoda paskudna,właśnie P. poszedł po młodą do szkoły...:no:
kate bardzo mi przykro :(
Fimka a co to za konkursy??? :-) Super,że Ci się poszczęściło. Ja mam takiego znajomego,który też wiecznie coś wygrywa, tutaj iPhone'a, tu gdzieś laptopa, potem niby przypadkiem jakiś zestaw kosmetyków męskich...no farciarz.
A przepisy są rewelacyjne. Chętnie też popróbuję,bo kulinarnie jestem dość..ee...tępa.:-D Tzn.niespecjalnie lubię i umiem gotować,dlatego najczęściej gotuje P.,bo jemu to po prostu lepiej wychodzi. I lubi. I umie.:-D A ja oczywiście takie proste rzeczy typu spaghetti,schabowy czy pomidorową zrobię,ale jednak czasem chciałabym się wykazać czymś więcej.:-p

Do góry