reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
14tego paznokcie,a @ kolejnejj nie bede miec haha :D

Dzisiaj zjadlam 2 cheesburgery, 2 batony,teraz 2 bulke z pasztetem wsuwam i jeszcze paluszki :D masakra nigdy tyle nie jadlam

Glodomor a ja czuję że zbliża się @ bo mnie tak ciągnie do słodkiego że Masakra;-) nie liczę na ten cykl ale na 24.12 jak najbardziej ;-) tylko mnie ten.plodny śluz Zastanawia. Lecę Laski na aerobik ;-)

ruda - może akurat w święta zatestujesz i BACH!!! Niespodzianka:-D Mikołaj by od razu Ciebie i Twojego męża opędzlował:)
akaka - ja też miałam milion objawów przez pierwszy rok starań przed każdą @, a jak w końcu zaszłam to żadnej różnicy nie czułam;P
Jedynym objawem który trochę pózniej się pojawił był straszny ból piersi (ale mnie zawsze przed @ szarpały więc to też nie robiło mi różnicy:)

Kurde dobra. Do wizyty u ginekolog w ogole nie myslalam o ciazy itd. A teraz szukam jaka jest szana na ciaze i w ogole, a mialam sie nie nakrecac! Wiec koniec o tym wszystkim :)

U was tez tak zimno?

reklama
Fimka - wiem, ale nie chcę, żeby wyszło tak (jeśli by się udało za pierwszym razem), że ledwo dostanę umowę i idę na L4. Mam bardzo fajnego szefa i chciałabym tu dalej pracować po ciąży ;) a na L4 musiałabym iść od razu, bo pracuję na stacji benzynowej, czyli patrz jako 12 godzin stania, bieganie z towarem różnej wagi i tym podobne...

Rozumiem, racja!

to kolejna mam 24.12 może będzie prezent dla męża ;-)

Ja też wtedy testuję! :)

ankaka - zimno i pada śniegodeszcz.
Rozgrzewam się winem z domowym gløggiem :-)

W sobotę wyprawiamy roczek.
Stoję w garach od wczoraj...
A jeszcze tyyyyyyle przede mną :p

Do góry