reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Powiem wam dziewczyny, że ogólnie jestem pełna obaw ;) zaczynam starania o pierwszą dzidzię i tak naprawdę nie wiem czego się spodziewać... mimo, ze staram się sporo czytać, to wiadomo, ze teoria teorią a rzeczywistość bywa różna...

Pati a ja ci radzę nie czytać. Co ma być to będzie. Jak widzisz jednej z nas udaje się za pierwszym razem inne starają się rok. Niektóre mają wszystkie objawy ciąży i dostają @ a inne nie mają objawów i ciąża

Pati doskonale cię rozumiem :) ja też odstawilam tabletki i chce poczekać aż cykl wroci do normy po hormonach i będę sie starac o dzidzie. Już nie mogę sie doczekać. A z drugiej strony martwie się czy wszystko bedzie ok i czy uda mi się zajść...

reklama
Do góry