reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Powiem wam dziewczyny, że ogólnie jestem pełna obaw ;) zaczynam starania o pierwszą dzidzię i tak naprawdę nie wiem czego się spodziewać... mimo, ze staram się sporo czytać, to wiadomo, ze teoria teorią a rzeczywistość bywa różna...

Pati a ja ci radzę nie czytać. Co ma być to będzie. Jak widzisz jednej z nas udaje się za pierwszym razem inne starają się rok. Niektóre mają wszystkie objawy ciąży i dostają @ a inne nie mają objawów i ciąża

Pati doskonale cię rozumiem :) ja też odstawilam tabletki i chce poczekać aż cykl wroci do normy po hormonach i będę sie starac o dzidzie. Już nie mogę sie doczekać. A z drugiej strony martwie się czy wszystko bedzie ok i czy uda mi się zajść...

reklama
Do góry