reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Bo dopiero od stycznia dostaję umowę o pracę ;) na razie pracuję na zleceniu i żadnej ochrony nie mam... a od marca dlatego, ze w lutym czeka mnie ostatnia część większych wydatków, więc związany z tym stres nie byłby najlepszy przy staraniach ;)

reklama
Ana650 ja też parę lat temu brałam tabletki i źle to się dla mnie skończyło... także hormonom mówię zdecydowane nie. Oczywiście w tym sensie, że już nigdy nie zamierzam ich brać przez własne widzi mi się :) jedynie z wskazań medycznych są dopuszczalne ;)

Ja przed pierwsza ciążą bralam pół roku tabletki i zaszłam za pierwszym razem. Teraz też tylko pół roku brałem to licze ze bedzie dobrze

Bo dopiero od stycznia dostaję umowę o pracę ;)

Ale w pracy i tak mówi się o ciąży jak się kończy 12 tydzień (czyli 3 mce).
Wcześniej się nie informuj, no chyba że jest ciąża zagrożona i trzeba iść na L4...
Ja poszłam w 10 tc. na L4.

Ewix - a to nie widziałam, że tak się da... Dz. za info.
Ale nie wiem czy będę korzystać, z kompa mi łatwiej ;)

Fimka - wiem, ale nie chcę, żeby wyszło tak (jeśli by się udało za pierwszym razem), że ledwo dostanę umowę i idę na L4. Mam bardzo fajnego szefa i chciałabym tu dalej pracować po ciąży ;) a na L4 musiałabym iść od razu, bo pracuję na stacji benzynowej, czyli patrz jako 12 godzin stania, bieganie z towarem różnej wagi i tym podobne...

Jeśli mi się teraz nie uda a jestem Pewna ze dostane w niedzielę @ to kolejna mam 24.12 może będzie prezent dla męża ;-)

Która teraz testuje?

reklama
Ruda ! :)

Załączniki

• 1448554719694.jpg
    1448554719694.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 33
Do góry