reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
14tego paznokcie,a @ kolejnejj nie bede miec haha :D

Dzisiaj zjadlam 2 cheesburgery, 2 batony,teraz 2 bulke z pasztetem wsuwam i jeszcze paluszki :D masakra nigdy tyle nie jadlam

Glodomor a ja czuję że zbliża się @ bo mnie tak ciągnie do słodkiego że Masakra;-) nie liczę na ten cykl ale na 24.12 jak najbardziej ;-) tylko mnie ten.plodny śluz Zastanawia. Lecę Laski na aerobik ;-)

ruda - może akurat w święta zatestujesz i BACH!!! Niespodzianka:-D Mikołaj by od razu Ciebie i Twojego męża opędzlował:)
akaka - ja też miałam milion objawów przez pierwszy rok starań przed każdą @, a jak w końcu zaszłam to żadnej różnicy nie czułam;P
Jedynym objawem który trochę pózniej się pojawił był straszny ból piersi (ale mnie zawsze przed @ szarpały więc to też nie robiło mi różnicy:)

Kurde dobra. Do wizyty u ginekolog w ogole nie myslalam o ciazy itd. A teraz szukam jaka jest szana na ciaze i w ogole, a mialam sie nie nakrecac! Wiec koniec o tym wszystkim :)

U was tez tak zimno?

reklama
Fimka - wiem, ale nie chcę, żeby wyszło tak (jeśli by się udało za pierwszym razem), że ledwo dostanę umowę i idę na L4. Mam bardzo fajnego szefa i chciałabym tu dalej pracować po ciąży ;) a na L4 musiałabym iść od razu, bo pracuję na stacji benzynowej, czyli patrz jako 12 godzin stania, bieganie z towarem różnej wagi i tym podobne...

Rozumiem, racja!

to kolejna mam 24.12 może będzie prezent dla męża ;-)

Ja też wtedy testuję! :)

ankaka - zimno i pada śniegodeszcz.
Rozgrzewam się winem z domowym gløggiem :-)

W sobotę wyprawiamy roczek.
Stoję w garach od wczoraj...
A jeszcze tyyyyyyle przede mną :p

Do góry