reklama
mehle - echh! no żeby wszystkie po kolei dołączyły do Ciebie i reszty naszek staraczek. A przypomnij ile ma Wasze brzdąc, bo jedno dziecko już macie, co nie? Ile cykli się starałaś?! Pocieszaj nas, kobieto! 
Przerąbane będzie całe lato z brzuchem wielkim się toczyć, ale ja na lipiec już nie mam szans. Teraz czekam na efekty sierpnia... ale... brakuje mi nadziei. Za to już mam plan na następny cykl

Przerąbane będzie całe lato z brzuchem wielkim się toczyć, ale ja na lipiec już nie mam szans. Teraz czekam na efekty sierpnia... ale... brakuje mi nadziei. Za to już mam plan na następny cykl

CzarnaMadzia
Moderatorka
Lyara to zrozumiałe , bo wszystko koszmarnie dużo kosztuje, ale lepiej się porządnie do ciąży przygotować i z własnego doświadczenia wiem - nie szczędzić na lekarza niż później mieć problem. Gdybym mogła cofnąć czas 10 razy bym się zastanowiła nad doborem lekarza przygotowującego mnie do ciąży i prowadzącego. Nie piszę tego po to żeby Cię negować, straszyć lub przekonywać, ale po to by ktoś nie popełniał moich błędów, po prostu by przestrzec, bo za niedopatrzenie lekarza później my matki płacimy i nasze dzieci .
Zuzanna - mądra z Ciebie babeczka, aż miło się czyta
Lyara - ja przez rok oszukiwałam się że czuje jakieś symptomy, objawy ciąży a później ryczałam jak dostawałam @
Zdrowiej sobie nic nie wkręcać, ja jak zaszłam w ciąże to test zrobiłam 3 tygodnie po terminie miesiączki, a tylko dlatego że chciałam się grzańca napić i mieć czyste sumienie że nie rozpije lokatora w środku
CzarnaMadzia
Moderatorka
mehle - echh! no żeby wszystkie po kolei dołączyły do Ciebie i reszty naszek staraczek. A przypomnij ile ma Wasze brzdąc, bo jedno dziecko już macie, co nie? Ile cykli się starałaś?! Pocieszaj nas, kobieto!
Przerąbane będzie całe lato z brzuchem wielkim się toczyć, ale ja na lipiec już nie mam szans. Teraz czekam na efekty sierpnia... ale... brakuje mi nadziei. Za to już mam plan na następny cykl![]()
apostrofa - zdradzisz ten tajemny plan?
mehle - będzie super, urodzisz w pierwszej połowie lipca to jeszcze lato się tak nie rozhula z temperaturą
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dziekuje raz jeszcze i trzymam mocno kciuki za reszte staraczek!Termin wg moich wyliczen to 17 lipca.
To tak jak ja lipiec
Tylko 13 i mam zamiar ok 1-go urodzić..Tak jak w 1 ciazy w 38tgc
CzarnaMadzia
Moderatorka
Mam coreczke 2 i pol letnia, urodzila sie w kwietniu 2013 r. Teraz staralismy sie trzy cykle, za trzecim sie udalo. Mam nadzieje ze czerwiec i lipiec 2016 beda w miare laskawe jesli chodzi o upaly.![]()
Mehle - chyba gorzej niż tym roku nie będzie
reklama
Mehle - tak mi się wydawało, że nasze zbliżone są. Moja jest z końca lutego. 3-4 lata różnicy planowałam i na razie jestem w połowie - wyszłoby jakieś 3,5. Więc mam jeszcze pół roku, aby ten plan się powiódł :-)
CzarnaMadzia - nic specjalnego. Zaraz po @ aplikuje sobie Lactovaginal, bo może ta ndżerka coś przeszkadza, a tak ją trochę wyciszę może... Tantuum Rosa do tego -i z tym pewnie już bym mogła ruszyć, bo Lacto nie wiem czy na ewentualną ciążę nie miałby wpływu złego. Na ulotce oczywiście konsultacja z lekarzem. Więc lepiej na początku cyklu. No i któraś dziewczyna pisała o żelu pomagającym armii namierzyć cel
Chce to kupić. Gotowa jestem zainwestować, bo mam wrażenie, że w okresie owu bardzo sucha jestem. Przynajmniej na zewnątrz, bo mój mąż twierdzi, że środku jest ok. Czasami nawet za bardzo wilgotno ponoć. Ale nie wiem czy to płodny ślux. Więc co tam - zainwestuję w ten żel. Nic nie tracę (poza pieniędzmi!)
;-)
CzarnaMadzia - nic specjalnego. Zaraz po @ aplikuje sobie Lactovaginal, bo może ta ndżerka coś przeszkadza, a tak ją trochę wyciszę może... Tantuum Rosa do tego -i z tym pewnie już bym mogła ruszyć, bo Lacto nie wiem czy na ewentualną ciążę nie miałby wpływu złego. Na ulotce oczywiście konsultacja z lekarzem. Więc lepiej na początku cyklu. No i któraś dziewczyna pisała o żelu pomagającym armii namierzyć cel