reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Olha GRATULUJĘ!!!

Anetka hej hej! No tak - znamy się z Marcówek :):):) Jak tam Filipek? W pierwszej czy drugiej klasie? Jejku ale ten czas leci... :)
)

My już w drugiej klasie i juz nawet po komunii ;) szedł w pierwszej klasie do komunii ;) przeprowadzilismy sie na wies chyba nawet nie daleko Was ;) (O ile kojarze to mieszkacie w Myszkowie) To my teraz gmina Mstów 20km przed Częstochową :) Trzymam kciuki żeby nam się udało i znów byśmy rodziły w tym samym czasie :) To przeznaczenie chyba ;)

Hej! U mnie dzis, zgodnie z moim przeczuciem, przyszla @. Ale nawet sie nie zesmucilam za bardzo. Po prostu staranka beda trwaly nadal.
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze milej niedzieli :)

Mehle powodzenia w następnym cyklu.

Claudia @ mam mieć planowo 15 go ale coś czuje że przyjdzie wczesniej
A Ty jakoś zaraz po mnie?

Ostatnia edycja:
Lui witaj

Ja wczoraj zresetowalam się porządnie a dzisiaj boli i głowa i brzuch bo @ przyszła

Ruda myślałam że Ty masz bliżej mnie termin. Szkoda.
Jak mi się teraz nie uda to może zaczne pić siemię lniane... I na pewno będę mierzyć tempie. Tylko po co skoro dobrze wiem kiedy było obu i były wtedy przytulasy? Mierzy któraś z was?

Ruda nie smuć się!
Mehle tak trzymaj z podejściem :)
dziewczyny czytałam że tylko ok 30 % par zachodzi w pierwszym cyklu.. Nie dość ze plemnik musi się dostać do komórki co już bardzo często sie ie udaje to jeszcze potem musi dojść do zagnieżdżenia w macicy co też rzadko tak o wychodzi.. Więc nie silmy się na szybki efekt, tylko starajmy się dalej :D

Ja wlasnie chcialabym od tego cyklu zaczac mierzyc tempke. Ale zobaczymy co mi z tego wyjdzie...

Ruda przykro mi. Walczymy wiec dalej!:)

reklama
Do góry