reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Witam na nowym forum. Jestem mamą rozbieganego :D trzylatka, który we wrześniu przestąpi próg przedszkola :cry: . Szczerze mówiąc nie potrafię sobie wyobrazić tego "rozstania". A może jest tu jakaś mama która ma TO już za sobą? Czy zaglądają tu mamusie 3 - latków?
Pozdrawiam
Mela

Ania a moze idz znowu to tej gin co mi mowilas i powiedz ze dalej nic moze poradzi cos innego. Bo to juz prawie rok bedzie. Moze sa jakies wspomagacze. Zobaczy twoje badania itp.
Ja tez mam dola. Jeszcze dzisiaj to mam dzien placzliwosci. Jestem taka rozstrojona. Ze jakby mnie ktos klepnal to bym sie poryczala

reklama
Ja mam takiego dolka, ze mysl, ze kolejnej sie udalo jeszcze troche bardziej doluje .. zle ze mna?

Mimo wszystko ciesze sie Olha z Twojego szczescia :* zdrowka dla was !

Serio mi ciezko .. myslalam, ze lepiej to bede znosic :(

Nie chce sie wam uzalac nad soba bo wiem, ze kazdej z was jest ciezko. Dlatego mnie troche mniej ostatnio. W tym miesiacu to juz mam takiego dola jakiego dawno nie mialam. :(
a ja cię rozumiem........aż w końcu postanowiliśmy ze przerywamy starania, za dużo nas to kosztowało......i nerwów i kasy jak głupia robiłam testy za wcześnie.......

przy córce było spontanicznie, nic nie mierzyłam, nie kontrolowałam, nawet nie patrzyłam czy płodne cz nie i za pierwszym razem się udało.....

teraz skupiam się na córci, pracy, domu i zbliżających się świętach:tak:

może wyżal sie, czasami cała złość i żal jak się przeleje na klawiature jest dużo lepiej.....

Ostatnia edycja:
ankaka, bardzo dobrze Cię rozumiem bo sama niedawno przeżyłam rozczarowanie po tym jak się nakrecilam po wizycie i gin. Ona mi powiedziała wtedy ze mam idealne warunki do zapłodnienia A ja sobie dopisalam resztę. Jak zawitała do mnie @ to oczywiście Wielka rozpacz.. Teraz to juz mój 15 cykl starań.. I ciągle nie wiem czemu tak się dzieje...

ankaka, bardzo dobrze Cię rozumiem bo sama niedawno przeżyłam rozczarowanie po tym jak się nakrecilam po wizycie i gin. Ona mi powiedziała wtedy ze mam idealne warunki do zapłodnienia A ja sobie dopisalam resztę. Jak zawitała do mnie @ to oczywiście Wielka rozpacz.. Teraz to juz mój 15 cykl starań.. I ciągle nie wiem czemu tak się dzieje...

Dziewczyny psychika nam wszystko rozwala. :(

Ostatnia edycja:
Olha, gratuluję! :)

Ankaka, będzie dobrze. Jesteś młoda, zdrowa, masz dziecko, więc wszystko jest ok. Musisz przestać się tak zamartwiać i napinać! ;)

Ehhh. Wczoraj Paweł wrócił po tygodniu szkoleń na dwa dni i znowu jedzie. Miał być romantyczny wieczór, a mnie coś złapało. Zaczęłam wymiotować, biegunkę miałam. Adaś się chyba wystraszył, zaczął ryczeć, ja siedzę nad kiblem, nawet go uspokoić nie mogłam. Masakra. I jak Paweł wrócił, to ja zaraz padłam.

Duza i nie duza ale mam astygmatyzm po mamusi. I zle widze zarowno blisko jak i daleko. Rozmywa mi sie. Nie pamietam jakie mam minusy na jakim oku bo jeszcze do tego cylindry na astygmatyzm dochodza ale z wiekiem bedzie mi sie pogarszalo. I moze kiedys zrobie sobie operacje. Wtedy jedno oko gdziea kolo 2 tys a drugie 50 proc. Taniej.

reklama
Olha farciaro jedna!!! Gratki!!!! Mówiłam, że po tabletkach łatwiej! Dwóm moim koleżankom, które starały się kilka lat, lekarz na 3 m-ce zapisał hormony (czyli anty), żeby po nich miały fest owu i zaskoczyły. Podobno jak się bierze tabletki to nie ma owulacji... czy pęcherzyk nie pęka? Nie pamiętam, ale jakiś taki trick jest... że po odstawieniu tabletek, owu jest taka na fest! (jeśli taka może być owu... ale tak to zrozumiałam).

ankaka - przytulam Cię mocno! Nie martw się, głowa do góry! Niestety drugie wcale nie przychodzi tak łatwo jakby się wszystkim wydawało :crazy: I nie każda ma takiuego farta jak Olha :tak:

A co do testu Olha to jutro zrób i zobaczysz mocniejszą kreskę. :-) A co do UsG to ja byłam w 5 tc z córką i było widać pęcherzyk, a w 7 tc serce biło. Tak od 6 tc serce zaskakuje, z tego co kojarzę. Więc jak 11 dni Ci się spóźnia okres to za tydzień się umów ;-)

Do góry