reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Olha GRATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wspaniała wiadomość! cieszę się razem z Tobą!
Ankaka nie łam się - wiem że łatwo się mówi ale masz dopiero 24 lata i już masz jedno dziecko więc naprawdę jest dobrze! większość z nas jest starsza, ja np nie mam jeszcze dzieci i myśle ze to też jest bardziej stresujace - Ty już wiesz że jesteś płodna i to tylko kwestia czasu!. uszy do góry!!!
Julita ma rację - czas skupić się na czym innym i zająć np myślami o Świętach :D ja odpuszczam myślenie 0 powiem Wam ,że po dzisiejszym negatywnym teście (wiem - za wcześniej zrobiłam ale jednak) - jest mi lepiej. Tzn wzięłam się w garść i zmieniam podejście. I tego wszystkim Wam życzę! i oczywiście nam wszystkim ciąż :D

reklama
Ja wiem, ze niby mloda jestem, ale zawsze chcialam roznice nie wieksza niz 3 lata .. a tu juz po ptokach i ta mysl, ze tyle sie staram,a osoby ktore nie chca dzieci zachodza szybciej. To troche boli :(

Olha GRATULUJĘ!!!

Anetka hej hej! No tak - znamy się z Marcówek :):):) Jak tam Filipek? W pierwszej czy drugiej klasie? Jejku ale ten czas leci... :)

Ankaka najtrudniej jest wtedy, kiedy człowiek sobie zaplanuje. I wydaje nam się że tylko tak będzie dobrze. Bardzo źle przechodziłam te cykle, gdzie zależało mi na jakiejś dacie albo wydarzeniu. Teraz pogodziłam się z tym że dziecko chce mieć swoją datę. I łatwiej mi przyjmować niepowodzenie.
O pierwsze dziecko starałam się 8miesięcy. A zaszłam w momencie, gdy postanowiliśmy zrobić przerwę, bo nie pasowało mi, żeby urodzić we wrześniu. Tylko nie pytajcie dlaczego nie wrzesień, bo nie mam pojęcia. Wydawało mi się że tak będzie źle i już. No i przyszedł na świat 30.08 - to był idealny moment :). Córcia nam się trafiła za pierwszym razem. Mieliśmy zacząć na wakacjach, ale nastawialiśmy się na dłuższa starania, więc przed wakacjami była rozgrzewka - bardzo udana :). My planujemy jedno, a życie pisze swoje scenariusze :)

Ankaka nie doluj się!! Skaba ujela to idealnie. Wszystko w swoim czasie .... uda się napewno! Ja mam większy problem. Z mężem :( mam chyba jeszcze większego dola niż Ty!! W ogóle się Nam nie uklada a teraz jak jestem w ciąży to juz w ogóle katastrofa. On się cieszy wiem bo oboje tego chcieliśmy tylko vos mu się stalo z glowa . My nie uumiemy ze sobą rozmawiać. Tak najchętniej spakowalabym siebie, synka i wyszla juz nie wracając :(

Tarantina smutno :( a może troszkę wyolbrzymiasz? hormony i zmiany nastrojów? ponoć w ciąży jesteśmy nie do zniesienia :D ja nie wiem bo jeszcze ni byłam ale patrząc na moje nastroje przed okresem to jestem w stanie w to uwierzyć.
Skaba Twoje słowa utwierdzaja mnie w przekonaniu że nie ma co za bardzo kombinować - ja chciałam idealnie wymierzyć żeby urodzić we wrześniu - wchciałam dociagnąć cały rok szkolny i potem od września na macierzyński. Teraz się z tego śmieję i każdy termin byle się udało wydaje mi się cudowny :D
Pozdrawiam!!!!

Dziękuję wszystkim Kobietkom za gratulacje :) jestem bardzo szczęśliwa :) i będę trzymać mocno kciuki za resztę dziewczyny żeby wam sie udało tak jak mi :) a teraz lece na miasto i będę jutro :*

reklama
To musi być przzesilenie jesienne że wszystkie mamt dola.

Czuje że nadchodzi @. Niestety ciagnie mnie w dół, mąż mnie wkurza i cycki bolą :'( .

Lu witaj. Na kiedy masz@?

Do góry