reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda myślałam że Ty masz bliżej mnie termin. Szkoda.
Jak mi się teraz nie uda to może zaczne pić siemię lniane... I na pewno będę mierzyć tempie. Tylko po co skoro dobrze wiem kiedy było obu i były wtedy przytulasy? Mierzy któraś z was?
ja nie mierze bo to trzeba być mega skrupulatnym codziennie o tej samej porze, w nocy nie wstawać ....to nie dla mnie

reklama
My już w drugiej klasie i juz nawet po komunii ;) szedł w pierwszej klasie do komunii ;) przeprowadzilismy sie na wies chyba nawet nie daleko Was ;) (O ile kojarze to mieszkacie w Myszkowie) To my teraz gmina Mstów 20km przed Częstochową :) Trzymam kciuki żeby nam się udało i znów byśmy rodziły w tym samym czasie :) To przeznaczenie chyba ;)

Ooo to szybciutko komunia była. Marysia też w drugiej klasie, ale komunia będzie dopiero w III. Rzeczywiście bliziutko mamy do siebie :) :). Mam nadzieję że uda nam się szybciutko zobaczyć dwie kreseczki :)

Tarantina bo to tak jest że u nas wszystko zmienia się już w chwili zobaczenia II. Panowie tego nie czują. A my oczekujemy od nich więcej czułości, miłości, akceptacji, pomocy... A dla nich ciąża przez długi czas to abstrakcja. No i o konflikt łatwo. Z czasem wszystko się poukłada. &&&&oby jak najszybciej.

Łączę się z wszystkimi, których nawiedziła @. Kolejny cykl - kolejna szansa! Damy radę! :)

Ja tak jak Julita - mierzenie temperatury nie dla mnie. Ovu mam jak w zegarku, testy ją potwierdziły, więc nic tylko działać.

Giśka &&& za wrzesień :) za lipiec i sierpień też :):):)

ja nie mierze bo to trzeba być mega skrupulatnym codziennie o tej samej porze, w nocy nie wstawać ....to nie dla mnie

Wlasnie sobie troche o tym mierzeniu poczytalam i u mnie tez odpada. Skrupulatna byc nie umiem, poza tym mam 2,5 latke do ktorej czasem trzeba w nocy wstawac. E tam z tymi obserwacjami i pomiarami! Pewnie gdy odpuszcze to zajde najszybciej - tak jak z corka. I tego zycze nam wszystkim!:)

reklama
Do góry