reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda myślałam że Ty masz bliżej mnie termin. Szkoda.
Jak mi się teraz nie uda to może zaczne pić siemię lniane... I na pewno będę mierzyć tempie. Tylko po co skoro dobrze wiem kiedy było obu i były wtedy przytulasy? Mierzy któraś z was?
ja nie mierze bo to trzeba być mega skrupulatnym codziennie o tej samej porze, w nocy nie wstawać ....to nie dla mnie

reklama
My już w drugiej klasie i juz nawet po komunii ;) szedł w pierwszej klasie do komunii ;) przeprowadzilismy sie na wies chyba nawet nie daleko Was ;) (O ile kojarze to mieszkacie w Myszkowie) To my teraz gmina Mstów 20km przed Częstochową :) Trzymam kciuki żeby nam się udało i znów byśmy rodziły w tym samym czasie :) To przeznaczenie chyba ;)

Ooo to szybciutko komunia była. Marysia też w drugiej klasie, ale komunia będzie dopiero w III. Rzeczywiście bliziutko mamy do siebie :) :). Mam nadzieję że uda nam się szybciutko zobaczyć dwie kreseczki :)

Tarantina bo to tak jest że u nas wszystko zmienia się już w chwili zobaczenia II. Panowie tego nie czują. A my oczekujemy od nich więcej czułości, miłości, akceptacji, pomocy... A dla nich ciąża przez długi czas to abstrakcja. No i o konflikt łatwo. Z czasem wszystko się poukłada. &&&&oby jak najszybciej.

Łączę się z wszystkimi, których nawiedziła @. Kolejny cykl - kolejna szansa! Damy radę! :)

Ja tak jak Julita - mierzenie temperatury nie dla mnie. Ovu mam jak w zegarku, testy ją potwierdziły, więc nic tylko działać.

Giśka &&& za wrzesień :) za lipiec i sierpień też :):):)

ja nie mierze bo to trzeba być mega skrupulatnym codziennie o tej samej porze, w nocy nie wstawać ....to nie dla mnie

Wlasnie sobie troche o tym mierzeniu poczytalam i u mnie tez odpada. Skrupulatna byc nie umiem, poza tym mam 2,5 latke do ktorej czasem trzeba w nocy wstawac. E tam z tymi obserwacjami i pomiarami! Pewnie gdy odpuszcze to zajde najszybciej - tak jak z corka. I tego zycze nam wszystkim!:)

reklama
Do góry