reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witajcie babeczki :)

My leżymy w domku, chorzy :-( a 16 tego jedziemy z mężem do spa na kilka dni bo rocznica ślubu wypada. Synuś chory, więc się kurujemy. Ja korzystam z ovufrienda :) Staramy się drugi cykl, teraz zamówiłam testy owulacyjne bo w ubieglym miesiacu @ spoznila sie 2 tyg! i teraz to ja nie wiem jak mam to liczyć :-/ Chyba w tym miesiącu nic z tego bo wg kalendarzyka gdy ja bede miec dni plodne moj mąż będzie w pracy ehh No ale próbujemy kiedy się da hahahaha

Malami - bardzo mi przykro :( wiem że w takiej sytuacji nie da się pocieszyć ale wierzę , że Wasze marzenia wkońcu się spełnią!
Dziewczyny, nie marudzić tylko brac sie do roboty haha jesień jest, trzeba się duzooo przytulać :-D

Boże ile wy piszecie. Nie mam teraz na nic czasu. Mąż na urlopie, robi remont jego brat z rodziną w Polsce i robię za taksówkę. Wieczorem mam chwile ale padam

Malami jak tam?

Giska chyba ja ale komuś się spóźnial. Zabicie nie Pamiętam.
Nie nastawiam się bo słaby cykl był
Chociaż było by idealnie do 1 mam maciezynski i dałabym chorobowe ;-)

Karola pewnie ze tak ;-) grupa otwarta

Olha czekam rano na dobre wieści ;-)

Dziewczyny nie klucimy się ;-) przyszła mama ruda przywołuje do porządku ;-)
Niestety ale forum nie jest do głaskanie po główce. Każda ma prawo do swojego zdania i mówi czy pisze co chce. Czy czasami słusznie? Może lepiej ugryźć się w język? Każda jest dorosła i wie co robi
Co do dyskusji nie wypowiem się bo ja nerwowa jestem ;-) wolę przemilczec ;-)

Olha piękna zmiana tematu ;-)

Claudia Współczuję przeżyć

Sama miałam krwawienie w ciąży. Byłam w pracy. Powiedziałam kycharzowi że wychodzę, zostawiłam bar bez obsługi wsiadam w taksówkę i pojechałam na IP. Szefowa miała do mnie później pretensje bo ona musiała mnie zastąpić a leciał jej ulubiony serial :-D
U mnie to był tylko krwiaczek i mam nadzieję że u Malami będzie dobrze

Apostrofa i wiek ;-) nie wiem czemu ale mnie to zawsze ciekawi

Haha- -mój kalendarzyk - to wiem ale jak się nazywa - no mój kalendarzyk ;-) co mi się to przypomni to się śmieje ;-)

reklama
Ruda to nasz rozmowa z tym kalendarzykiem :D wczoraj tez mi sie wspomniala :D

Usmiechnieta hej :) my od stycznia sie staramy, ale razem nam wszystkim sie uda :)

Do góry