reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

hej babki! ja też używam tego mojego kalendarzyka z androida :-), tylko, że ja jakoś nieobcykana jestem w tych śluzach, temperaturach itd., zawsze mi się wydaję, że albo nie ma tego śluzu albo jest taki sam przez cały miesiąc...muszę zacząć się wnikliwiej przyglądać :-) ...testy ovu też u mnie wychodzą jak chcą raz tak raz sra..., coś dzisiaj jestem podkurzona, chyba @ się zbliża :tak: wczoraj zaś nie było bzykubzyku, bo uśpiłam się w trakcie meczu...:crazy:

Olha zatestowałaś ????

reklama
Ja też używam kalendarza ovufriend i mi sie podoba.

Usmiechnieta witaj;-). Na kiedy @?

Malami co z tobą. ?

Olha są dwie krechy?

Uśmiechnięta witaj. Od tego jesteśmy. ;-)

Ankaka nasza nasza ;-) no niestety ale tak wygląda rozmowa z blondynka ;-)

Olha? Nie trzymaj nas w niepewności

Urszula a ty?

Malami daj znać?

Mehle, Needi, Claudia to teraz wy ;-)

Ankaka a ja ruda ;-) nie no naturalnie blondynka a teraz hmm fioletowa ;-)

Claudia a może wyluzowalas i zaskoczylas i o tym nic nie wiesz ;-)

reklama
Ankaka a ja ruda ;-) nie no naturalnie blondynka a teraz hmm fioletowa ;-)

Claudia a może wyluzowalas i zaskoczylas i o tym nic nie wiesz ;-)

Za duzo mialam chorob i problemow zeby myslec o ciazy ale oczywiscie byky przytulasy ale jakos nie czuje fazy ze moze sie udalo. Za normalnie jest. Zreszta ja mam objawyciazy od tamtego cyklu do tej pory. Piersi wielkie bolace. Klucie jajnikow.

Do góry