reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja do tej pory miałam regularnie @ przed moja pierwszą ciąża miałam strasznie nie regularnie a co do śluzu to ja raz na jakiś czas go nie mam i nawet nie wiem czym jest to spowodowane :) nawet teraz zbyt dużo go nie wydzielam na zewnatrz :)

Ogólnie powinno się taki kalendarzyk z owulacja prowadzic? Czy wystarczy tylko pamiętać kiedy sie ma dni plodne

Ja zaznaczam tam po prostu pierwszy dzien okresu a on wylicza od razu niby. A mam go bo jak bylam z amelka w ciazy to nie pamietalam kiedy byl pierwszy dzien okresu i podalam na oko.

Dziewczyny od tamtego cyklu mam powiekszone piersi i mnie pobolewaja. Jak je macam to czuje te gruczoly mlekowe i bola a przeciez juz tyle nie karmie i nigdy nie bylo problemu. Ehh.. i tak jak w tantym cyklu tylko troce rzadziej i mniej intensywniej podkluwa mnie podbrzusze.

Apostrofa pomysł z tabelką bardzo dobry! ja też się trochę gubię, tym bardziej że dołączyłam niedawno .. Moze by jeszcze wpisać nasz wiek? tzn jak ktoś nie chce to nie ale może byłoby fajnie wiedzieć o sobie wiecej :)
Nie było mnie parę godzin, a tu rozgorzała niezła wrzawa :) nie będę juz dokładać swojej opinii żeby nie zaogniać :D
Dziewczyny a ja chyba okres dostanę bo miałam bardzo silny ból brzucha i zjadłam właśnie tabliczkę czekolady :D

reklama
Mi rowniez podoba sie pomysl z tabelka. :)

Olha ja mam pobrany taki kalendarzyk ze sklepu Play w telefonie. Bardzo fajna aplikacja i zauwazylam ze inne dziewczyny rowniez z niej korzystaja. :)

Do góry