reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

:) Przedstawie sie mam na imię Sylwia mam 26 lat maz ma 29 lat . Mamy juz coreczke Oliwke i synka Mariuszka. O corke staralismy sie ponad 2 lata a o syna 10 miesiecy.:) Teraz staramy sie o 3 maluszka

reklama
Cześć, Sylwia :)

Co do płci. Zawsze chciałam mieć córkę i rodzice chcą wnuczkę, bo mają dwóch wnuków. Ale teraz mam cudnego Synka, który często daje mi w kość, ale kocham go nad życie! I synkowie są mamusi, a córeczki tatusia hihi. Także jakby był drugi synek też byłabym mega szczęśliwa. Nie rozumiem takiego rozczarowania płcią. Wiem, że każdy chciałby córkę/synka, ale przecież i tak się kocha tę istotę najbardziej na świecie, więc lepiej się nie nastawiać.
W pierwszej ciąży do końca nie wiedziałam jaka płeć. Chcieliśmy niespodziankę.

A skąd dziewczyny jesteście? Bo od niedawna tu jestem i nie dałam rady wszystkiego przeczytać ;)

Hej dziewczyny. Po długiej nieobecności melduję się i ja. Witam wszystkie nowe dziewczyny. sylwia_d witam szczególnie rówieśniczkę i imienniczkę! Wczoraj skończyła mi się @ i od dziś wznawiamy starania. Mamy dwie dziewuchy i teraz marzy nam się syn - Jaś... Mężasty naciska, żeby starać się na luzie, bo w naszym przypadku nie wiadomo czy jajniki już pracują. Łatwo mu powiedzieć... Robiłam dziś test owulacyjny i wyszła druga kreska blada, wiec coś tam się ruszyło... Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki

Cześć, Sylwia :)

Co do płci. Zawsze chciałam mieć córkę i rodzice chcą wnuczkę, bo mają dwóch wnuków. Ale teraz mam cudnego Synka, który często daje mi w kość, ale kocham go nad życie! I synkowie są mamusi, a córeczki tatusia hihi. Także jakby był drugi synek też byłabym mega szczęśliwa. Nie rozumiem takiego rozczarowania płcią. Wiem, że każdy chciałby córkę/synka, ale przecież i tak się kocha tę istotę najbardziej na świecie, więc lepiej się nie nastawiać.
W pierwszej ciąży do końca nie wiedziałam jaka płeć. Chcieliśmy niespodziankę.

A skąd dziewczyny jesteście? Bo od niedawna tu jestem i nie dałam rady wszystkiego przeczytać ;)

Ja jestem ze swietokrzyskiego. 50 km od kielc. Mam 26 latmaz o rok strszy. Trzy lata temu wzielismy slub i po 3 miesiacach starania pojawila sie amelka. Teraz ma ponad 2 lata.

Ale wy macie fajnie dziewczyny, już przynajmiej jedno dziecko macie :)
U mnie w tym miesiącu raczej nic nie będzie bo pokłocilam sie z mężem no i nie ma żadnych starań ;)

Jej dziewczyny cały czas śpię i nie mam na nic siły, do tego zgaga.... Bardzo bym chciała żeby się udało . Ostatnia @ 13 sierpnia a od 28 sierpnia pracowalismy codziennie po kilka razy hahaha . Muszę jeszcze czekać tydzień do testowania :(

Jej dziewczyny cały czas śpię i nie mam na nic siły, do tego zgaga.... Bardzo bym chciała żeby się udało . Ostatnia @ 13 sierpnia a od 28 sierpnia pracowalismy codziennie po kilka razy hahaha . Muszę jeszcze czekać tydzień do testowania :(
Witaj anetkadg. po kilka razy dziennie to też nie za dobrze. z tego co się orientuję to tylko 2 dawki spermy w ciągu doby zawierają materiał genetyczny, czyli plemniki. Pozostałe są "puste". A Po kilka razy codziennie oznacza, że nie ma kiedy się odbudować i dojrzeć...

Magoo hahaha no ale co zrobić , on ma prace wyjazdową więc jak juz w domku jest to nadrabiamy zaleglosci :szok:

angella90 - oj no nie kłóćcie się :) szkoda czasu :D

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj anetkadg. po kilka razy dziennie to też nie za dobrze. z tego co się orientuję to tylko 2 dawki spermy w ciągu doby zawierają materiał genetyczny, czyli plemniki. Pozostałe są "puste". A Po kilka razy codziennie oznacza, że nie ma kiedy się odbudować i dojrzeć...

To prawda im wiecej razy tym slabsze nasienie. Kiedys czytalam ze najlepiej tak do 3 dni przed owulacja i w owulacje bo po to juz marne szanse.

Do góry