Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć, Sylwia
Co do płci. Zawsze chciałam mieć córkę i rodzice chcą wnuczkę, bo mają dwóch wnuków. Ale teraz mam cudnego Synka, który często daje mi w kość, ale kocham go nad życie! I synkowie są mamusi, a córeczki tatusia hihi. Także jakby był drugi synek też byłabym mega szczęśliwa. Nie rozumiem takiego rozczarowania płcią. Wiem, że każdy chciałby córkę/synka, ale przecież i tak się kocha tę istotę najbardziej na świecie, więc lepiej się nie nastawiać.
W pierwszej ciąży do końca nie wiedziałam jaka płeć. Chcieliśmy niespodziankę.
A skąd dziewczyny jesteście? Bo od niedawna tu jestem i nie dałam rady wszystkiego przeczytać
Witaj anetkadg. po kilka razy dziennie to też nie za dobrze. z tego co się orientuję to tylko 2 dawki spermy w ciągu doby zawierają materiał genetyczny, czyli plemniki. Pozostałe są "puste". A Po kilka razy codziennie oznacza, że nie ma kiedy się odbudować i dojrzeć...Jej dziewczyny cały czas śpię i nie mam na nic siły, do tego zgaga.... Bardzo bym chciała żeby się udało . Ostatnia @ 13 sierpnia a od 28 sierpnia pracowalismy codziennie po kilka razy hahaha . Muszę jeszcze czekać tydzień do testowania
Witaj anetkadg. po kilka razy dziennie to też nie za dobrze. z tego co się orientuję to tylko 2 dawki spermy w ciągu doby zawierają materiał genetyczny, czyli plemniki. Pozostałe są "puste". A Po kilka razy codziennie oznacza, że nie ma kiedy się odbudować i dojrzeć...