reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

:) Przedstawie sie mam na imię Sylwia mam 26 lat maz ma 29 lat . Mamy juz coreczke Oliwke i synka Mariuszka. O corke staralismy sie ponad 2 lata a o syna 10 miesiecy.:) Teraz staramy sie o 3 maluszka

reklama
Cześć, Sylwia :)

Co do płci. Zawsze chciałam mieć córkę i rodzice chcą wnuczkę, bo mają dwóch wnuków. Ale teraz mam cudnego Synka, który często daje mi w kość, ale kocham go nad życie! I synkowie są mamusi, a córeczki tatusia hihi. Także jakby był drugi synek też byłabym mega szczęśliwa. Nie rozumiem takiego rozczarowania płcią. Wiem, że każdy chciałby córkę/synka, ale przecież i tak się kocha tę istotę najbardziej na świecie, więc lepiej się nie nastawiać.
W pierwszej ciąży do końca nie wiedziałam jaka płeć. Chcieliśmy niespodziankę.

A skąd dziewczyny jesteście? Bo od niedawna tu jestem i nie dałam rady wszystkiego przeczytać ;)

Hej dziewczyny. Po długiej nieobecności melduję się i ja. Witam wszystkie nowe dziewczyny. sylwia_d witam szczególnie rówieśniczkę i imienniczkę! Wczoraj skończyła mi się @ i od dziś wznawiamy starania. Mamy dwie dziewuchy i teraz marzy nam się syn - Jaś... Mężasty naciska, żeby starać się na luzie, bo w naszym przypadku nie wiadomo czy jajniki już pracują. Łatwo mu powiedzieć... Robiłam dziś test owulacyjny i wyszła druga kreska blada, wiec coś tam się ruszyło... Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki

Cześć, Sylwia :)

Co do płci. Zawsze chciałam mieć córkę i rodzice chcą wnuczkę, bo mają dwóch wnuków. Ale teraz mam cudnego Synka, który często daje mi w kość, ale kocham go nad życie! I synkowie są mamusi, a córeczki tatusia hihi. Także jakby był drugi synek też byłabym mega szczęśliwa. Nie rozumiem takiego rozczarowania płcią. Wiem, że każdy chciałby córkę/synka, ale przecież i tak się kocha tę istotę najbardziej na świecie, więc lepiej się nie nastawiać.
W pierwszej ciąży do końca nie wiedziałam jaka płeć. Chcieliśmy niespodziankę.

A skąd dziewczyny jesteście? Bo od niedawna tu jestem i nie dałam rady wszystkiego przeczytać ;)

Ja jestem ze swietokrzyskiego. 50 km od kielc. Mam 26 latmaz o rok strszy. Trzy lata temu wzielismy slub i po 3 miesiacach starania pojawila sie amelka. Teraz ma ponad 2 lata.

Ale wy macie fajnie dziewczyny, już przynajmiej jedno dziecko macie :)
U mnie w tym miesiącu raczej nic nie będzie bo pokłocilam sie z mężem no i nie ma żadnych starań ;)

Jej dziewczyny cały czas śpię i nie mam na nic siły, do tego zgaga.... Bardzo bym chciała żeby się udało . Ostatnia @ 13 sierpnia a od 28 sierpnia pracowalismy codziennie po kilka razy hahaha . Muszę jeszcze czekać tydzień do testowania :(

Jej dziewczyny cały czas śpię i nie mam na nic siły, do tego zgaga.... Bardzo bym chciała żeby się udało . Ostatnia @ 13 sierpnia a od 28 sierpnia pracowalismy codziennie po kilka razy hahaha . Muszę jeszcze czekać tydzień do testowania :(
Witaj anetkadg. po kilka razy dziennie to też nie za dobrze. z tego co się orientuję to tylko 2 dawki spermy w ciągu doby zawierają materiał genetyczny, czyli plemniki. Pozostałe są "puste". A Po kilka razy codziennie oznacza, że nie ma kiedy się odbudować i dojrzeć...

Magoo hahaha no ale co zrobić , on ma prace wyjazdową więc jak juz w domku jest to nadrabiamy zaleglosci :szok:

angella90 - oj no nie kłóćcie się :) szkoda czasu :D

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj anetkadg. po kilka razy dziennie to też nie za dobrze. z tego co się orientuję to tylko 2 dawki spermy w ciągu doby zawierają materiał genetyczny, czyli plemniki. Pozostałe są "puste". A Po kilka razy codziennie oznacza, że nie ma kiedy się odbudować i dojrzeć...

To prawda im wiecej razy tym slabsze nasienie. Kiedys czytalam ze najlepiej tak do 3 dni przed owulacja i w owulacje bo po to juz marne szanse.

Do góry