reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej dziewczyny. Po długiej nieobecności melduję się i ja. Witam wszystkie nowe dziewczyny. sylwia_d witam szczególnie rówieśniczkę i imienniczkę! Wczoraj skończyła mi się @ i od dziś wznawiamy starania. Mamy dwie dziewuchy i teraz marzy nam się syn - Jaś... Mężasty naciska, żeby starać się na luzie, bo w naszym przypadku nie wiadomo czy jajniki już pracują. Łatwo mu powiedzieć... Robiłam dziś test owulacyjny i wyszła druga kreska blada, wiec coś tam się ruszyło... Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki
:) super nawet dzieci wiekiem podobnie :)

Ja jestem z łodzkiego 50 km od łodzi

reklama
Oj tak ubranka dla dziewczynek są śliczne a jaki wybór. Dla chłopca 1/4 sklepu a reszta dla dziewczynek :-)

Sylwia witaj trzymam kciuki

Malami piękne imię Jaś :-) na początku byłam bardzo przeciwna temu imieniu a teraz nie wyobrażam sobie inaczej

Ja mam 24 m 26 mamy 10 miesięcznego Jasia
Jesteśmy 2 lata po ślubie
Jestem z opolskiego

Hej dziewczyny :) Przepraszam, że ostatnio tak rzadko udzielam się na forum , ale mój maluszek choruje i przez to strasznie czasu mało mam. Mam nadzieję, że teraz nadrobię zaległości

Witam wszystkie przyszłe mamuśki na forum :-)

Ruda, ile waży Jasiek? Mój to taki kolosik i boję się tego dźwigania jakbym zaszła. A niestety noszony być lubi :rofl2:
To u mnie odwrotnie, chciałam Janka, a w końcu wyszedł Adasiek.

A ja mam 29 i mój Paweł też :) Jestem z Warszawy. Z Adasiem zaszłam w pierwszym cyklu, teraz staramy się drugi.

Ostatnia edycja:
Mujer Jaś na początku wakacji warzyl 10 kg:-) klocuszek mój mały :-)
Też się tego boję że druga ciąża będzie taka jak pierwsza. Przytyłam 30 kg i nic mi się nie chciało. Często spalam. Ciśnienie mi skakalo i od 7 miesiąca nie Wychodziłam z domu. Jaś pchal się na świat zatrzymywali mi akcje pogodowa na szczęście bez rozwarcia i tak siedziałam sobie w domu. Teraz sobie tego nie wyobrażam. Mam nadzieję że ta ciąża będzie lepsza

Jaś śpi a ja uciekam spać. Dopadła mnie choroba a Jasia katar :-/

Haha, no widzisz, a mój już waży pewnie koło 11kg :p To zdrowia dla Was :)
Moja ciąża niby jakaś straszna nie była. Ale wymiotowałam całe 3 miesiące, praktycznie po każdym jedzeniu. Wykończyło mnie to. A przytyłam niby niewiele, bo 15kg, ale mój lekarz i tak się wiecznie czepiał.

Mujer Jaś na początku wakacji warzyl 10 kg:-) klocuszek mój mały :-)
Też się tego boję że druga ciąża będzie taka jak pierwsza. Przytyłam 30 kg i nic mi się nie chciało. Często spalam. Ciśnienie mi skakalo i od 7 miesiąca nie Wychodziłam z domu. Jaś pchal się na świat zatrzymywali mi akcje pogodowa na szczęście bez rozwarcia i tak siedziałam sobie w domu. Teraz sobie tego nie wyobrażam. Mam nadzieję że ta ciąża będzie lepsza

Jaś śpi a ja uciekam spać. Dopadła mnie choroba a Jasia katar :-/

U mnie amelka chciala wychodzic juz w 6 miesiacu zalozyli mi pessar i tak z rozwarciem przezylam do 38 tyg i wtedy urodzilam. Ogolnie ciaza bezobjawowa ale twardnienia brzucha i kilka wizyt w szpitalu przypominaly ze to ciaza zagrozona

no a potem to już tylko dla przyjemności.:happy: nie wiem jak to u Was bywa, ale u mnie problemem jest zagrażające poronienie i w każdej ciąży obowiązuje mnie całkowity celibat... dlatego przed korzystamy zazwyczaj ile się da:-D

no a potem to już tylko dla przyjemności.:happy: nie wiem jak to u Was bywa, ale u mnie problemem jest zagrażające poronienie i w każdej ciąży obowiązuje mnie całkowity celibat... dlatego przed korzystamy zazwyczaj ile się da:-D

Doskonale Cię rozumiem. Tez tak miałam całą pierwszą ciążę i udało mi się donosić tylko do 34 tygodnia. Z Alą w trzecim trymestrze mieliśmy zakaz a i tak mąż marudził, że długo

reklama
Mujer no to klocuszek :-)
Dziękujemy zdrówko się teraz przyda.
Mój też raz powiedział że dużo ale później mówił mi że widocznie dziecko tyle potrzebuje. Śmiał się że mam się nie ograniczać bo w ciąży jest się tylko co najwyżej parę razy w życiu :-)

Claudia właśnie tego szpitala się boję że będę musiała leżeć q szpitalu a mały z kimś

Magoo to Korzystaj :-) 9 miesięcy bez ooo ale wiem ze dla maleństwa robi się Wszystko

Do góry