reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czesc dziewczny :)
Moja corcia w szkole do 14 synek jeszcze spi bo przeziebiony jest.
U mnie corka nie chciala wychodzisz urodzila sie w 42 tyg ciazy a synek urodzil sie w 39 tc .
Ruda Jas duzy chlopak ale czasami dzieci potrzebuja wiecej moj Mariuszek tez byl takim klocuszkiem ale jak zaczal chodzic to sie zmienilo taki facet juz jest i wazy tylko 15,5 kg a ma 2lata 7 miesiecy za to corka jest malusia wazy 14,3 kg a ma ponad 5 lat ;/
Magoo to korzystaj :) my tez zaczelismy korzystac bo pozniej kto wie co bedzie ;p

reklama
Sylwia tylko Jaś nie jest grubaskiem. Jest normalnej budowy. Jest długi bo Już jakiś czas ubieram go w ubrania na rok :-) Jaś Też po terminie 5 dni i już świra dostawałam także dwa tygodnie nie wyobrażam sobie :-)

Ruda nie napisalam ze jas jest grubaskiem tylko chodzilo mi o wage ze z wyzszej pulki :)
No ciaza po terminie bardziej meczy ale wiadomo co ciaza to inna bo czasami ciezko jest donosic a innym ciezko jest wydostac maluszka na te strone .
U mnie ogolnie z pierwsza ciaza bylo ciezko od marca do konca lipca byla mw szpitalu a potem caly wrzesien lezala mw szpitalu wiec zle znosilam szpital i druga ciaza byla dla mnie lekkim zalamaniem choc wiedzialam ze wkoncu bede w ciazy bo staralismy sie ale ja ksobie przypomnialam szpital to tylko plakalam i nikomu w domu procz meza nie mowilam o ciazy dopiero sie odwazylam po 3 tyg

Sylwia kiedyś jakąś Lekarka mi zasugerowała że Jaś jest gruby :-) dobrze ze moja jest innego zdania :-)

Co kobieta to ma inne odczucia z ciąży i z porodu :-) ja urodziłam 5 dni po a telefonów czy coś mnie bierze miałam już dość.na koniec już odpowiadałem że szlak mnie bierze albo odbieram tel i mówiłam odrazu że jeszcze nie rodze :-)

Matko, ale zescie naprodukowaly :) witam wszystkie nowe. Nadrobie wszystko wieczorem. W weekendy korzystam z czasu z m bo tak to caly tydzien sie mijamy :)
Fifi przeszedl infekcje drog oddechowych, ale juz zdrowieje. Jeszcze jakies meszki go pogryzly i caly w bablach. Zwymiotowal w gabinecie lekarskim. Najgorsze, ze przed wizyta sie objadl i troche tego bylo :D

Ankaka dziecko może wszystko :-) najlepszym się zdarza :-)

To która teraz nie czeka na @?

Ja mam dostać między 16 a 20 ale 15 zrobię test. Mąż ma urodziny a Może akurat coś wyjdzie i będzie prezent :-)

U mnie też wszyscy mówili, że Adaś za gruby, że mam go odchudzać, ograniczać jedzenie. No kuźwa, jak można odchudzić niemowlę? Jak mu próbowałam dać mniej mleka to była awantura. Mówili, że taki pulpet to ciężko mu będzie podnieść dupę, że późno zacznie chodzić. A jest odwrotnie. Jest bardzo sprytny i rozwija się w ekspresowym tempie. Już sam siada, raczkuje, podnosi się jak się czegoś złapie. Może nie jest obiektywna, ale nie wydaję mi się, żeby wyglądał jak zapaśnik sumo. Pokażę Wam mojego bobacha, co prawda kiepskie trochę, ale ciężko mi go teraz złapać w bezruchu :) asasasasasa.png
iiii.png

U nas znowu leje. Ehh, jak nie upału to wieczny deszcz. Jakby nie mogło być normalnie.

Okres mam różnie. Teraz liczę, że koło 18-stego powinnam mieć. 21 września mamy rocznice Ślubu, też fajny byłby prezent :)

Załączniki

• asasasasasa.png
    asasasasasa.png
    13,1 KB · Wyświetleń: 59
  • iiii.png
    iiii.png
    109,7 KB · Wyświetleń: 45
Mujer ale sliczniutki jest Twoj Adas:) Normalnie do schrupania! I wcale nie jest gruby. Moja Maja dokad nie zaczela chodzic tez byla okraglejsza. Dziecko dziecku nierowne i nie ma sie czym przejmowac. Pamietam ze mi jedna lekarka mowila bym zamiast kolejnej butli mleka dawala malej wode a inna powiedziala ze jak mala zacznie sie ruszac to od razu zgubi co nie co. Takze dziewczyny cieszmy sie ze mamy zdrowe i szczesliwe dzieci bo to najwazniejsze!:)

Ale sliczny Adas ::) zakochałam sie :)
A ja sama nie wiem kiedy mam miec @ bo nawet nie pamietam kiedy maialam @ ;/ ale chyba gdzies 24-25,09 powinnam miec

reklama
Ja mam dzisiaj wedlug obliczen owulacje. Nic nie czuje. No ale tez problemem jest nieregularny okres. Nie mam pojecia jak bedzie w tym miesiacu

Do góry