reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziękuję dziewczyny! Mam nadzieję, że to był tyko przypadek, a nie wada.

Witam moją rówieśniczkę i życzę powodzenia :)

reklama
Ja wymarzona corke mam a teraz sama nie wiem co bym chciala hehe. Wazne zeby bylo zdrowe jak sie uda. Choc tyle ubran po dziewczynce odlozonych wiec dziewczynka jak najbardziej

Ja wymarzona corke mam a teraz sama nie wiem co bym chciala hehe. Wazne zeby bylo zdrowe jak sie uda. Choc tyle ubran po dziewczynce odlozonych wiec dziewczynka jak najbardziej

Oj tam sama przyjemność kupować ubranka ;) my jak tylko zaczęliśmy robić dzidzie to Zrobiliśmy rundę po sklepach haha wózek maz wybrał tako extrem wolf , i na razie kupił tylko kocyk z fisher prica na szczęście w smyku;) ImageUploadedByForum BabyBoom1441628439.629845.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441628439.629845.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441628439.629845.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 62
Oj tam sama przyjemność kupować ubranka ;) my jak tylko zaczęliśmy robić dzidzie to Zrobiliśmy rundę po sklepach haha wózek maz wybrał tako extrem wolf , i na razie kupił tylko kocyk z fisher prica na szczęście w smyku;) Zobacz załącznik 709139

Jak masz cale pudlo pieknych sukieneczek z dwoch lat i wszystko prawie w rozu albo w kolorach dziewczynek to jak rodzi sie chlopak to raczej w takich ubraniach nie bedzie chodzil. Kupowanie ubranek to super sprawa uwielbiam ale nie zawszr jest na to kasa. Dziecko to tez wydatki. Ja mam tez srntyment do robionych na szydelku sukieneczek dla amelki jak sobie przypominam ile pasji w jie wlozylam i czasu.

Mam nadzieje ze okresu nie bedzie w tym miesiacu :)

Ale powiem wam jak sie czlowiek przyzwyczai np do dziewczynki to pozniej tak dziwnie jak sie u kogos spotka chlipczyka takiego malego i np przt zmianie pieluchy czasem nie wiadomo jak sie zabrac hehe. Tak jak moja kolezanka przyjechala do mnie ja zmienialam amelce pieluche a u niech same chlopy i nagle ona takie zdziwinie. Boze pipka heheheh

Hahaha wiem o czym mówisz ;) ja mam syna , maz dwoch z pierwszego małżeństwa (bliźnięta ) i jak wchodzimy na dział dla dziewczynek w sklepach gdzie żadne z nas wcZesniej nie było to kosmos Hahaha ;) ja akurat boleje nad tym ze wszystko jest w różowym kolorze bo mnie sie bardzo podobają dziewczynki w kolorowych ubrankach gdzie roz jest tylko dodatkiem ;) a tu wszystko różowe ;)

Hahaha wiem o czym mówisz ;) ja mam syna , maz dwoch z pierwszego małżeństwa (bliźnięta ) i jak wchodzimy na dział dla dziewczynek w sklepach gdzie żadne z nas wcZesniej nie było to kosmos Hahaha ;) ja akurat boleje nad tym ze wszystko jest w różowym kolorze bo mnie sie bardzo podobają dziewczynki w kolorowych ubrankach gdzie roz jest tylko dodatkiem ;) a tu wszystko różowe ;)

Mnie tez czasem denerwujs.te wszystkie.roze. ale czasem da sie cos dobrac. Na poczatku mialam tski szal rozu a teraz juz szukam np.kurtki bezowej bo juz dosc.

reklama
Do góry