Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wymarzona corke mam a teraz sama nie wiem co bym chciala hehe. Wazne zeby bylo zdrowe jak sie uda. Choc tyle ubran po dziewczynce odlozonych wiec dziewczynka jak najbardziej
Oj tam sama przyjemność kupować ubranka my jak tylko zaczęliśmy robić dzidzie to Zrobiliśmy rundę po sklepach haha wózek maz wybrał tako extrem wolf , i na razie kupił tylko kocyk z fisher prica na szczęście w smyku Zobacz załącznik 709139
Hahaha wiem o czym mówisz ja mam syna , maz dwoch z pierwszego małżeństwa (bliźnięta ) i jak wchodzimy na dział dla dziewczynek w sklepach gdzie żadne z nas wcZesniej nie było to kosmos Hahaha ja akurat boleje nad tym ze wszystko jest w różowym kolorze bo mnie sie bardzo podobają dziewczynki w kolorowych ubrankach gdzie roz jest tylko dodatkiem a tu wszystko różowe
Hej dziewczyny moge do was dołączyć ?