reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda - ja lubuskie
Przez półtorej miesiąca u nas tylko jeden raz była burza u deszcz przez kilka minut. Susza totalna.
Wczoraj w końcu nas nie ominęło. To było trafi komiczne jak 180 km dalej ulewy itp a u nas wiecznie sucho. Kilka razy tylko pochmurne niebo było. Tak się ludzie oraz wyczuł do suszy ze wczoraj większość przed deszczem uciekała ale w pracy kto tylko mógł to wyszedł popatrzeć na burze i ulewe.

10 minut placzu potem poszedl sie bawic :) ale to podobno tak plakal, ze az dzieci uszy zatykaly :D oczywiscie zamiast jesc bule to trzymal ja w reku i sie bawil jedna raczka. :D moj chlopak dzielny :)

Ostatnia edycja:
Halo halo ucieklyscie na jakieś inne forum?

Nigdzie nie ucieklam :) przynajmniej ja.
Mam takie pytanie czy biorac kwas foliowy juz teraz przed staraniem moze on pomoc w czyms? Bo ja przed pirrwsza ciaza nic nie bralam i sama nie wiem czy to ma jakis sens.

No i zaczynamy starania. :) tylko jak tu nie myslec odetnijcie mi glowe hehe

reklama
Do góry