reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziękuję za miłe przyjęcie :)
Mój Syn teraz przechodzi przez ostre marudzenie, stękanie, jęczenie, nic mu nie pasuje. Zaczął sam siadać, więc mam przerąbane teraz i dni płodne hihi.

A i okres powinnam dostać koło 18-stego :)

reklama
Hej :)

Witam nowe dziewczyny :) Drukujecie jak szalone, a tu człowieka tydzień nie było:) Co tam U was słychać:) Ja już niedługo dostane @ (09.09) i wznawiamy starania :) Nie moge się doczekać :)

Dziękuję za miłe przyjęcie :)
Mój Syn teraz przechodzi przez ostre marudzenie, stękanie, jęczenie, nic mu nie pasuje. Zaczął sam siadać, więc mam przerąbane teraz i dni płodne hihi.

A i okres powinnam dostać koło 18-stego :)

Jakbyś nie napisala ze @ kolo 18 powinna byc to bym sobie nie uswiadomila ze tez mam dni płodne teraz.

hej
Jak Wam dzień mija?
Właśnie skojażyłam, że przydało by się zapisać do ginekologa. Może poszukam nowego bo te na nfz to pewno w tym roku wizyty brak. Po operacji byłam dwa razy na początku roku. To już pół roku bez przeglądu ;-)

U mnie ciężko dzisiaj. Jestem mega zmęczona. Do tego taki upał, że siedzimy w domu z Małym.

ewix, wczoraj weszłam w taki kalkulator i tak mi wyszło. Nigdy tego nie ogarniałam, bo przy Synku od razu wyszło i to było raczej na luzie wszystko. Teraz też chciałabym bez spiny, bo wtedy nie wychodzi ;)

jołasia, ja muszę zmienić, bo ten mój mnie wkurzał strasznie. Niby dobry ginekolog, ale nic nie mówi, o niczym nie informuje i miałam go już dość. A byłam ostatnio po porodzie, jakieś 3 miesiące temu, zrobiłam cytologie i było ok.

Dobry wieczór
U nas pierw przeszła burza piaskowa -na serio, piaskowa. Później oderwanie chmury i porządna burza.
Właśnie jadę z pracy i z przystanku będę szła na osiedle po kolana w wodzie bo pozalewalo.

reklama
Do góry