reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda, śmiesznie to zabrzmiało, że częściej się puszcza hihi. Gratuluję :) Ten pierwszy rok jest strasznie męczący dla tych dzieciaków ;) Mój jest z Dziadkiem na spacerze, a ja odpoczywam.

A mnie dzisiaj smutno. Tak zdałam sobie sprawę, że wiele osób się ode mnie odwróciło. Praktycznie odkąd zaszłam w ciążę. Kiedyś miałam sporo znajomych, dużo imprez. A jak zaszłam w ciążę to jakbym trędowata była. Przykre to, bo zawsze byłam pierwsza do pomocy, zawsze byłam przy nich gdy coś się działo, a potem i tak dostaję kopa. No to się wygadałam :-(

Ruda kwas foliowy i magnez :)

Mujer :) ja mam to samo. No ale nic nie zrobisz. Kiedys i oni neda mieli dzieci to sie przekonaja jak to jest :)

Mujer ty zboczuchu ;-)
Ciąża pokazuje kto naprawdę jest naszym Przyjacielem. Prawdziwi zostają a inny niech sobie idą.. Po co nam tacy pseudo przyjaciele? Którzy są tylko q dobrych momentach? Też się tym przyjmowałam ale wyleczylam się z tego. Prawdziwi przyjaciele zostali, część odeszła a część przyjdzie. Poznałam wiele wspaniałych mamusiek kto wie czy z tego nie wykluje się coś więcej

Ankaka też zapominam:-)

Zakupilam 90 tabletek foliku. :)

Oj a ile ja mam takich znajomych. Jak bylam bez dziecka i bez meza i wozilam dupe to bylo towarzystwo teraz sie ze mna nudza bo ja musze wieczorem w domu siedziec uspic mala i nie pojade na festyn czy gdzies. Tylko ze towarzystwo nie zdaje sobie sprawy ze lata leca a oni zachowuja sie jal male dzieci.

Kleosia, witamy i do roboty :)

Wiem, że macie racje i też już mam to gdzieś, ale czasami łapie mnie taki dołek i trochę mi żal. Ale z czasem coraz mniej tych "przyjaciół" i całe szczęście w sumie. Dziękuję za "wysłuchanie" ;-)

reklama
Do góry