Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sie wkurzylam i powiedzialam glosno, ze ciaze stracilam, powiedzialam tez,ze jest przerwa w staraniach i mam spokoj od komentarzyTez mi rece opadly...u nas znajomi meza tez pytaja sie kiedy dziecko i bla bla....ale oni nic nie wiedza ze my sie staramy i ze 2 razy stracilam, wiec nieswiadomie to mowia. Ale mnie to zawsze boli, ale nie chce wszystkim opowiadac o naszych problemach.
to, ze krwawisz to normalne po zabiegu, ale nie wiem czemu tak zle sie czujesz, a jesz normalnie, masz dosc snu?Lux nie mam antybiotyku, nie dali mi nic. Jakaś osłabiona jestem dzisiaj strasznie może też za szybko wstałam i stąd mocniejsze krwawienie trochę...
Lux ja nie powiem, bo potem wszyscy beda gadac ze my to dzieci nie mozemy miec itp. W sumie to fajni ludzie i tak nieswiadomie im sie wymsknie niekiedy, ale zamiariw zlych nie maja, jakby wiedzieli jak sprawa u nas wyglada to by napewno nie wchodzili na ten temat. A z mojej strony to wie mama brat i siostra. Meza mama tez wie, ale brat juz nie. No i moja praca robia z tego tajemnice poliszynela, niby nikt nie wie a wszyscy wiedza.ja sie wkurzylam i powiedzialam glosno, ze ciaze stracilam, powiedzialam tez,ze jest przerwa w staraniach i mam spokoj od komentarzy
Tak,śpię normalnie sporo odpoczywam... Wszpitalu miałam dość niską hemoglobinę, może to też przyczyna....to, ze krwawisz to normalne po zabiegu, ale nie wiem czemu tak zle sie czujesz, a jesz normalnie, masz dosc snu?
wiesz, moja szwagierk jest specyficzna i ja z nia nie gadam, sa kontakty zerwane, rzadko ją widze i rzadko z nia rozmawiam, jedynie jak w jej pracy ja spotkam, a przyjaciolka, coz, ma swoj swiat
Kup sobie zelazo. Jak tyle czasu krwawilas to moze byc anemia albo jej poczatekTak,śpię normalnie sporo odpoczywam... Wszpitalu miałam dość niską hemoglobinę, może to też przyczyna....
Boze wspolczuje Ci, temu ja uciekam jak najdalej od mojej tesciowej, bo ona nam tak zatruwa zycie, ze ujechac nie moznaOj ja też mojej szwagierki nie lubię, a na jej mężulka to patrzeć nie mogę. Tego typa to bym powiesiła... Najbardziej za to, że 3 miesięcznemu synowi swojemu chucha wódą i ma z tego radochę. ;/ U moich teściów a raczej u mojego narzeczonego siostrzyczki i męża to cyrki się dzieją, że ręce opadają. A najgorsze jest to, że co my przyjdziemy do rodziców mojego Piotrka to oni siedzą w tym samym pokoju cały dzień i nie można porozmawiać nawet...
zapraszamyA tak z innej beczki to zaprosiłam tutaj do nas koleżankę. Jestem pewna, że znajdzie w nas oparcie, bo w końcu po to tu jesteśmy