reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czarna haha widzę że Postanowienia noworoczne spełniasz ;-) hmm ty normalna nie jesteś napewno ;-)

Karolinka nasza ankaka dostała infekcji a zaraz były dwie kreseczki

Mąż do pracy a akumulator siadł. Super poprostu kocham zimę

Fajnie macie ze mróz w końcu zima:-) tutaj w uk to me tygodnia leje deszcz także szczerze mówić wole mróz:-)
Ja bylam 2 lata w Irlandii, nawet mi sie podobalo, do deszczu sie przyzwyczailam, prawie codziennie padalo. Ale ludzie tam pogodni, deszcz leje a oni z usmiechem na ulicy. W Polsce to straszne ponuraki sa.

Ale naskrobalyscie.
Jakbym czytala o swojej tesciowej. Mieszkalismy z nia 6 lat. 3 pokoje i kuchnia natomiast lazienka wspolna. Wyremontowalismy cale mieszkanie, podlogi sciany hydraulika elektryka.Nie chcielismy zyc pod jej dyktando. Mnie niecierpiala. Dostawala szalu ze jej synus broni mnie i rok temu wyrzucila nas na bruk. Strasznie to przezylam..
Co do miesiaczki to ja tez wole w weekend ze wzgledu na potworne bole ramienia (mam wszczepy endometrium w prawym ramieniu. Co miesiac rozwala mi staw)
Moj m tez pali od czasow gimnazjum. Rzucil niby w nowy rok ale daje my kilka dni na to ze znowu zacznie

reklama
Do góry