reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Karolina - wstaw testa, nie wywalaj:) często tak test wychodzi, że się mocniej na początku wybarwia a później jest słabsza kreska:) Wygląda to tak jakby była taka cieniutka kreska na początku:)
Już dawno wywalilam, nie każcie mi grzebać w śmieciach tam sa obierki od warzyw i resztki obiadu xD jutro zrobię jak cos wyjdzie na pewno wstawię, planowałam do okresu ale u mnie cierpliwość to obce pojęcie

reklama
co tam, jak tam?

W łóżku się bycze ;) ale zaraz trzeba kaczkę na obiad ogarnąć. Myślę tylko co do niej... ziemniaki?

Czesc dziewczyny !
U mnie teraz - 12 st. Bylam wczoraj z moja corcia pierwszy raz na lyzwach i tak jej sie spodobalo ze nie ma zlituj i dzisiaj tez idziemy. Uzbroje sie tylko w termos z herbata ;)
Madzia gratulacje. Ja pale dalej efaje ale juz tylko pare buchow dziennie wiec duzy postep. Zobaczymy co bedzie jak wroce do pracy.
Wstalam rano i mysle sobie zagladne na bb patrze a wy prawie do 1 w nocy pisalyscie. No jakas masakra ;) znowu od rana pare stron do nadrobienia.
Ja zabieram sie za obiad aby moj M mogl przyszykowac jak wrocimy zmarzniete. Bedzie zupa jarzynowa i skrzydelka z ziemniakami i surowka.

Ja swojego tydzień temu gdzieś wsadzilam o_O i nie wiem gdzie...

I net swiruje. Na zewnątrz -15

oj Karola te testy Cie wykoncza, a masz jakes objawy na @?
Jestem pewna, ze znacie to uczucie co ja, dopiero sie zaczęłam starać, myśle ze z biegiem czasu sie wyucze cierpliwości :-) tak jakoś dziwnie mi tam dole, mam wrażenie jakby zaraz cos miało poleciec a cycki to mnie od jakiegoś czasu poboloweja, ale to to już moze byc autosugestia, jedynie partner zauważył ze sa większe:-) :) ale to sa takie typowe objawy na okres, nie wiąże tego z ciaza :-) tylko okres powinnam dostac, czekajcie zobacze, 11-14 stycznia

Kasia witaj. Boże a ja 6 cykl i wariuje

Luxuorius ja na swoją narzekam a widzę że może być dużo gorzej.może jej się nudzi

Niunians nie nawidze jak ktoś rusza moje pranie. To moje brudy i byłabym zła że ktoś mi w gaciach grzebal

Nieuniknione było wyjść z psem na dwór. Powiem wam, że u bardzo mroźno ale dwie warstwy na nogach, sweter, dwie bluzy, czapka, rękawiczki i kurtka + buty trekkingowe i da się jakoś spacerować chociaż czułam się jak pakier. :D Jeszcze pies by mi za zającem uciekł, ale wydarłam się kilka razy i wrócił ale za to gardło teraz boli :c

Ja jutro mojego wyślę na zakupy to może gdzieś kupi mi test, w sumie mam chęć już testować ale obawiam się negatywów. Dzisiaj kolejne objawy - metaliczny posmak w ustach i zgaga... Ciekawe ciekawe. Mam wrażenie, że sobie już wkręcam objawy. ;)

Nieuniknione było wyjść z psem na dwór. Powiem wam, że u bardzo mroźno ale dwie warstwy na nogach, sweter, dwie bluzy, czapka, rękawiczki i kurtka + buty trekkingowe i da się jakoś spacerować chociaż czułam się jak pakier. :D Jeszcze pies by mi za zającem uciekł, ale wydarłam się kilka razy i wrócił ale za to gardło teraz boli :c

Ja jutro mojego wyślę na zakupy to może gdzieś kupi mi test, w sumie mam chęć już testować ale obawiam się negatywów. Dzisiaj kolejne objawy - metaliczny posmak w ustach i zgaga... Ciekawe ciekawe. Mam wrażenie, że sobie już wkręcam objawy. ;)
Ten metaliczny smak w ustach to objaw ciazy?

Ten metaliczny smak w ustach to objaw ciazy?
Z tego co wiem to wiele kobiet w ciąży ma metaliczny posmak w ustach. Ale i normalnie każdy człowiek może go mieć. ;) Najbardziej intensywny miałam w chwili podawania antybiotyku przez wenflon, ale to inna bajka. ;)

A przy okazji screen...
a767fe97a3b2b8fa8482a77813faa6fc.jpg

reklama
Z tego co wiem to wiele kobiet w ciąży ma metaliczny posmak w ustach. Ale i normalnie każdy człowiek może go mieć. ;) Najbardziej intensywny miałam w chwili podawania antybiotyku przez wenflon, ale to inna bajka. ;)

A przy okazji screen...
a767fe97a3b2b8fa8482a77813faa6fc.jpg
Popatrz nie wiedziałam, kochana jesli moge spytać, chorujesz na cos?

Do góry