reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Karolina - wstaw testa, nie wywalaj:) często tak test wychodzi, że się mocniej na początku wybarwia a później jest słabsza kreska:) Wygląda to tak jakby była taka cieniutka kreska na początku:)
Już dawno wywalilam, nie każcie mi grzebać w śmieciach tam sa obierki od warzyw i resztki obiadu xD jutro zrobię jak cos wyjdzie na pewno wstawię, planowałam do okresu ale u mnie cierpliwość to obce pojęcie

reklama
co tam, jak tam?

W łóżku się bycze ;) ale zaraz trzeba kaczkę na obiad ogarnąć. Myślę tylko co do niej... ziemniaki?

Czesc dziewczyny !
U mnie teraz - 12 st. Bylam wczoraj z moja corcia pierwszy raz na lyzwach i tak jej sie spodobalo ze nie ma zlituj i dzisiaj tez idziemy. Uzbroje sie tylko w termos z herbata ;)
Madzia gratulacje. Ja pale dalej efaje ale juz tylko pare buchow dziennie wiec duzy postep. Zobaczymy co bedzie jak wroce do pracy.
Wstalam rano i mysle sobie zagladne na bb patrze a wy prawie do 1 w nocy pisalyscie. No jakas masakra ;) znowu od rana pare stron do nadrobienia.
Ja zabieram sie za obiad aby moj M mogl przyszykowac jak wrocimy zmarzniete. Bedzie zupa jarzynowa i skrzydelka z ziemniakami i surowka.

Ja swojego tydzień temu gdzieś wsadzilam o_O i nie wiem gdzie...

I net swiruje. Na zewnątrz -15

oj Karola te testy Cie wykoncza, a masz jakes objawy na @?
Jestem pewna, ze znacie to uczucie co ja, dopiero sie zaczęłam starać, myśle ze z biegiem czasu sie wyucze cierpliwości :-) tak jakoś dziwnie mi tam dole, mam wrażenie jakby zaraz cos miało poleciec a cycki to mnie od jakiegoś czasu poboloweja, ale to to już moze byc autosugestia, jedynie partner zauważył ze sa większe:-) :) ale to sa takie typowe objawy na okres, nie wiąże tego z ciaza :-) tylko okres powinnam dostac, czekajcie zobacze, 11-14 stycznia

Kasia witaj. Boże a ja 6 cykl i wariuje

Luxuorius ja na swoją narzekam a widzę że może być dużo gorzej.może jej się nudzi

Niunians nie nawidze jak ktoś rusza moje pranie. To moje brudy i byłabym zła że ktoś mi w gaciach grzebal

Nieuniknione było wyjść z psem na dwór. Powiem wam, że u bardzo mroźno ale dwie warstwy na nogach, sweter, dwie bluzy, czapka, rękawiczki i kurtka + buty trekkingowe i da się jakoś spacerować chociaż czułam się jak pakier. :D Jeszcze pies by mi za zającem uciekł, ale wydarłam się kilka razy i wrócił ale za to gardło teraz boli :c

Ja jutro mojego wyślę na zakupy to może gdzieś kupi mi test, w sumie mam chęć już testować ale obawiam się negatywów. Dzisiaj kolejne objawy - metaliczny posmak w ustach i zgaga... Ciekawe ciekawe. Mam wrażenie, że sobie już wkręcam objawy. ;)

Nieuniknione było wyjść z psem na dwór. Powiem wam, że u bardzo mroźno ale dwie warstwy na nogach, sweter, dwie bluzy, czapka, rękawiczki i kurtka + buty trekkingowe i da się jakoś spacerować chociaż czułam się jak pakier. :D Jeszcze pies by mi za zającem uciekł, ale wydarłam się kilka razy i wrócił ale za to gardło teraz boli :c

Ja jutro mojego wyślę na zakupy to może gdzieś kupi mi test, w sumie mam chęć już testować ale obawiam się negatywów. Dzisiaj kolejne objawy - metaliczny posmak w ustach i zgaga... Ciekawe ciekawe. Mam wrażenie, że sobie już wkręcam objawy. ;)
Ten metaliczny smak w ustach to objaw ciazy?

Ten metaliczny smak w ustach to objaw ciazy?
Z tego co wiem to wiele kobiet w ciąży ma metaliczny posmak w ustach. Ale i normalnie każdy człowiek może go mieć. ;) Najbardziej intensywny miałam w chwili podawania antybiotyku przez wenflon, ale to inna bajka. ;)

A przy okazji screen...
a767fe97a3b2b8fa8482a77813faa6fc.jpg

reklama
Z tego co wiem to wiele kobiet w ciąży ma metaliczny posmak w ustach. Ale i normalnie każdy człowiek może go mieć. ;) Najbardziej intensywny miałam w chwili podawania antybiotyku przez wenflon, ale to inna bajka. ;)

A przy okazji screen...
a767fe97a3b2b8fa8482a77813faa6fc.jpg
Popatrz nie wiedziałam, kochana jesli moge spytać, chorujesz na cos?

Do góry