reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
U mnie I kreska ;( 31 dzień i brak @ i brak ciąży. Nie wiem może mi się jeszcze nie uregulowało, po ciąży miałam dopiero 2 okresy i między jednym a drugim było 30 dni.

Ruda, zostałam z nim do końca hihi. Ogólnie jest dobrym ginekologiem, tylko taki mruk a jak już coś walnie to klękajcie narody. Ciężko znaleźć dobrego gina. Wcześniej chodziłam do takiej babki. Miałam zapalenie. Leczyła mnie jakimś gównem dość długo. Poszłam na kontrol, cytologia i znowu II/III i to samo, zapalenie. Wypisuje mi znowu to samo, ale zajrzała, że już byłam leczona i "a pani już się leczyła, to nie ma sensu jeszcze raz" i nara.
Poszłam do niego i pytam czy to można tak zostawić. On zajrzał, powiedział, że się ze mnie leje aż, dał mi i Pawłowi antybiotyk i 3 dni i po sprawie. Masakra. Dlatego do niego już chodziłam. Ale teraz zmieniam, bo wyprowadziłam się, chociaż dzielnice dalej, więc mogłabym tam dojeżdżać, ale poza tym jednak mnie wkurzał, że nic nie mówił. Tętno dziecka sprawdził raz na całą ciążę i miałam 3 usg, ale to akurat na nfz i przy prawidłowej ciąży normalne i więcej nawet nie chciałam. Uważam, że czym mniej ingerencji tym lepiej. Teraz muszę zrobić dobry wywiad i znaleźć dobrego ginekologa.

No co jest laski? Gdzie te II kreski? ;-)

Ja jeszcze 3 dni do @ i nie wiem czy czekac czy juz sprobowac. Chociaz kluja mnie jajniki i czuje taki napor na krocze to boje sie ze to kolejny raz nie to :(

Kurcze, mi tez bardzo przykro... :( Widze ze na razie zadna nie zobaczyla dwoch kresek. Ja to mam jeszcze sporo czasu, na razie etap staran. Trzymam mocno kciuki za dziewczyny ktore na dniach testuja!

reklama
Ja tez juz jestem zalamana. Od ponad ttgodnia bolaly mnie jajniki czuje ucisk caly czas w podbrzuszu. Piersi nabrzmiale. I @ mam niby we wtorek ale nie wierze ze sie udalo. Predzej jakis torbiel mam. Zwlaszcza ze dzisiaj rano nie wytrzymalam juz tego napiecia w brzuchu i zrobilam test i negatywny. :( moze za wczesnie moze nie ale nic nie ma a jajniki czuje dalej. Nigdy tak nie mialam.

Do góry