reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mujer gdzies slyszalam, ze jak kobieta wymiotuje w ciazy to mniejsza szansa na ciaze zagrozona czy poronienie.
Ja nie wymiotywalam i mialam ciaze zagrozona.

Boje sie strasznie drugiej ciazy czy psychicznie ja wytrzymam ..

Ja się boję jak dam radę z Adasiem, bo psychicznie jakoś dam radę :-p
W poprzedniej miałam tylko 3 usg, starałam się nie popadać w paranoje. Chociaż przed każdym usg miałam nogi z waty i bolący brzuch. A jak słyszałam, że wszystko w porządku to kamień z serca.

Mujer mi chodzi bardziej o to ze dolegliwosci po 5 miesiacu mnie wykanczaly psychicznie juz. Za duzo tego bylo.
Ja przed ciaza wazylam 62 przy porodzie 66/67 jakos tak.

Opowiem Wam historię. Odstawilam tabletki 26 sierpnia przytulalam sie do męża. 29 krwawienie do 1 wrzesnia. Pozniej jakieś przytulaski az tu nagle bolą jajniki sluz ciagnacy mdlosci. glupia ja wkrecilam sobie ciaze a ze chce to fajnie. Ale do dzis sto tysiecy testow mowia ze nie. Straszne to jest ale cyxki bola jak do karmienia. Mam juz corke to bol mi znany. Jak mala kladzie mi sie na brzuchu to czuje wewnetrzny sprzeciw. Czuje sie taka wypelniona i to zmeczenie. Byl sluz bialawy teraz od 15 slabe plamienie. Ale test nic. Niechaj bede dla was przykladem zeby sie nie nakrecac bo to co bylo zwyklym bolem glowy dla mnie bylo ciążą. A tu pewnie nic.

Ostatnia edycja:
Ankaka tak znak ale okresu. Dostałam dzisiaj. Czyli cykl 25 dni. Mam strasznie nieregularne teraz i zawsze przed dwa dni plamienia

Kasiem pewnie luteine dostaniesz

Anetkadg może ta kreseczka to to. Moja była prawie nie widoczna a teraz ma już 10 miesięcy :-) tylko czemu rano jej nie było? Hmm a ile przed testem sikalas?

Mujer o boże.... Zmieniłaś go?
Czemu pracowalas w pierwszej ciąży jak wymiotowalas i to jeszcze 12 h? Nie mogłaś iść na chorobowe?
Ja w ciąży przytyłam 30 <szok >

Needi a robiłaś bete? A tak wogole to witaj :-) wcześniej cie tu nie widziałam

Ja mam koleżankę której okres się spóźnia dzień a ona już czuję ruchy :-)

Laski poszalalam dzisiaj u kosmetyczki :-) mam neonowy pomarańcz na paznokciach :-)

Kolejna @ między 11 a 15 bo ja już sama nie wiem ile moje cykle trwają. Mogłabym kolejnej nie dostać i byłby spokój :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ruda1991 robilam bete ale mialam nadzieje ze sie myli:-). Ale dzis dostalam@. Moze w przyszlym misiaccu. A bylam taka pewna.

Do góry