reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Madziu, no juz i tak pali mniej, a za Cb trzymam kciuki bys wytrwalw a niepaleniu :laugh2:

Dzięki przyda sie :p Dzis idę do domu palaczy (czyli do mojej mamy i rodzeństwa) jeśli nie zapale to jestem mistrzem świata:p Ale czuje się gotowa:)

Ja się cieszę, że mój nie pali i ja też nie. Co najlepsze oboje nigdy nawet nie spróbowaliśmy, i dobrze. :) Madziu trzymam kciuki, niech już nie ciągnie Cię do papierosów. :)
Kochana ja na szczęście tylko popalałam z dziewczyną mojej siostry i z mamą, nie kupiłam sobie paczki ale i tak 2-3 fajki dziennie szły:p

reklama
Czesc dziewczyny !
U mnie teraz - 12 st. Bylam wczoraj z moja corcia pierwszy raz na lyzwach i tak jej sie spodobalo ze nie ma zlituj i dzisiaj tez idziemy. Uzbroje sie tylko w termos z herbata ;)
Madzia gratulacje. Ja pale dalej efaje ale juz tylko pare buchow dziennie wiec duzy postep. Zobaczymy co bedzie jak wroce do pracy.
Wstalam rano i mysle sobie zagladne na bb patrze a wy prawie do 1 w nocy pisalyscie. No jakas masakra ;) znowu od rana pare stron do nadrobienia.
Ja zabieram sie za obiad aby moj M mogl przyszykowac jak wrocimy zmarzniete. Bedzie zupa jarzynowa i skrzydelka z ziemniakami i surowka.

Czarna - otóż wlasnie chodzi że nie wiem jak tam moja płodność bo ten cykl wyraznie pod stresem i nawet objawow na owulacje nie mialam po ciazy wszystko moglo sie zmienic.Nie wiem czy sie uda w tym cyklu najwyzej bede walczyc w nastepnym ;)

Ja dziś oczywiście znowu zrobiłam test no jakże inaczej i do połowy myślałam ze pozytyw wyszedł w sensie, ze kreska tylko do połowy się zabarwiła ale potem Partner spojrzał i powiedział ze to jest jakies wzgniecenie, ze cały test jakis zarysowany wiec dupa, wywalilam.

Karola poczekaj do terminu @ i wtedy zrob
Madzia ja nie pale i nigdy nie pallam,nie lubie dymu papierosowego, daj znac potem czy zapalilas
laski ja powoli obiad robie, bo musze go miec kolo 12-tej, poniewaz potem jedziemy mieszkanie ogladac i do moich rodzicow i brata z bratowa

mamaNadii - ja też miałam strasznie stresujący miesiąc i tak samo jak Ty ani śluzu ani objawów owulacji:(
a teraz jeszcze do tego okresu nie mam... Chyba odwiedzę ginekologa w przyszłym tygodniu bo tak dłużej być nie może, zrobię badania i wezmę clo:) Bez tego nie mam szans na ciążę:(

Karolina - wstaw testa, nie wywalaj:) często tak test wychodzi, że się mocniej na początku wybarwia a później jest słabsza kreska:) Wygląda to tak jakby była taka cieniutka kreska na początku:)

reklama
Do góry