reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No powstały jej torbiele na jajowodach . Wiec niby trzeba się leczyć sprawować jaki jest powód ale jak widzę co się dzieje to już sama nie wiem . . .
Zalezy jakie torbiele? Bo moga byc np z niepeknietych pecherzykow i one potem czesto same sie wchlaniaja, albo czekoladowe wypelnione krwia i one sa zazwyczaj przy endometriozie. Te torbiele to na jajnikach rozumiem ze sa. Moze mies zaochane jajowody i wtedy trzeba przepchac, nie zawsze sie udaje i wtedy tylko in vitro zostaje. Kasia musisz cos dzialac jak chcesz dzidziusia. Dobry lekarz i diagnostyka to podstawa.

reklama
Wiem ze musze coś wymyślić. Urlop w sierpniu wiec odpada. Zostaje mi tutaj poczekam dwa miesiące a w tym czasie będę szukać ginekologa

Mamy trochę blokadę bo nie znamy dobrze języka . A prosić znajomych to tak śmiesznie bo wizyt będzie dużo . Ale czytałam ze niektóre placówki mają tłumacza ale nie wszystkie

Witaj Kasia. Musisz znalezc czas na badania i przylatywac do pl na badania. Czasami mozna trafic tani lot i wtedy zrobic badania na nfz skoro w uk tak kroja.

Wspolczuje wam z tesciowymi. Ja co prawda mieszkac bym nie chciala z nia w jednym mieszkaniu ale jest kobieta aniol.
Nie raz jak Nikola byla mala to bralismy ja ze soba na urlop bo i sobie uzyla a my moglismy wyjsc wieczorem .
Codziennie odprowadza nam dziecko do szkoly obiera i zaprowadza do mojej mamy na obiady. Nigdy nie odmowi pomocy wiec mozemy tez z mezem wyjsc gdzies sami i spedzic czas we dwojke.
Czasami mnie zawstydza bo uwielbia prasowac i sprzatac i jak siedzi z Nikola w domu to albo wyprasuje albo wlaczy pralke. W tym roku pojechalismy na urlop to mi nawet okna umyla. Ona w ten sposob tez chce zrewanzowac sie za to ze fundujemy jej wakacje farie i inne rozrywki.
Prosze ja zeby czasami przystopowala i wie ze np do szafek nie ma prawa zagladac bo mi sie to nie podoba.
Najbardziej cenie w niej to ze zawsze stoi za mna murem. Czasami nawet bardziej niz za swoim synkiem.
Ogolnie dobrze mam z mamami ;) na pewno nie zamienilabym je na inne...

Witaj Kasia. Musisz znalezc czas na badania i przylatywac do pl na badania. Czasami mozna trafic tani lot i wtedy zrobic badania na nfz skoro w uk tak kroja.

Wspolczuje wam z tesciowymi. Ja co prawda mieszkac bym nie chciala z nia w jednym mieszkaniu ale jest kobieta aniol.
Nie raz jak Nikola byla mala to bralismy ja ze soba na urlop bo i sobie uzyla a my moglismy wyjsc wieczorem .
Codziennie odprowadza nam dziecko do szkoly obiera i zaprowadza do mojej mamy na obiady. Nigdy nie odmowi pomocy wiec mozemy tez z mezem wyjsc gdzies sami i spedzic czas we dwojke.
Czasami mnie zawstydza bo uwielbia prasowac i sprzatac i jak siedzi z Nikola w domu to albo wyprasuje albo wlaczy pralke. W tym roku pojechalismy na urlop to mi nawet okna umyla. Ona w ten sposob tez chce zrewanzowac sie za to ze fundujemy jej wakacje farie i inne rozrywki.
Prosze ja zeby czasami przystopowala i wie ze np do szafek nie ma prawa zagladac bo mi sie to nie podoba.
Najbardziej cenie w niej to ze zawsze stoi za mna murem. Czasami nawet bardziej niz za swoim synkiem.
Ogolnie dobrze mam z mamami ;) na pewno nie zamienilabym je na inne...
fajnie masz, ja to moge pomazyc o takiej tesciowej, zle trafilam

reklama
Do góry