reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Właśnie nie wiem ze jest dużo badań. Ale mam siostrę bliźniaczek I ma ten sam problem robiła juz wszystkie badania teraz dostała tabletki na zwiększenie pęcherzyków ale niestety były za silne bo powstało ich za dużo i nie pękły . Teraz bierze na zmniejszenie i tak w kółko
Kasiaon bo mozesz np miec zapchane jajowody, cos w macicy co utrudnia zajscie...mozliwosci moze byc duzo. Porob jakies badania, nawet w Polsce na nfz. Trzeba zaczac robic jakies badania bo tak mozesz starac sie w nieskonczonosc.

Wiem ale od 1.5roku jestem w uk a do polski jeździmy tylko na urlop tylko wtedy mamy 2tygodnie a to jest zbyt mało czasu żeby zrobić wyniki . Szukałam tutaj polskiej przychodni ale wszystko prywatnie a koszt y są tragiczne

No powstały jej torbiele na jajowodach . Wiec niby trzeba się leczyć sprawować jaki jest powód ale jak widzę co się dzieje to już sama nie wiem . . .

Wiem ale od 1.5roku jestem w uk a do polski jeździmy tylko na urlop tylko wtedy mamy 2tygodnie a to jest zbyt mało czasu żeby zrobić wyniki . Szukałam tutaj polskiej przychodni ale wszystko prywatnie a koszt y są tragiczne
Kasia dziewczyny z Anglii tak robia ze przyjezdzaja na urlop i robia badania. Musisz cos pomyslec i wykombinowac.

reklama
Do góry