reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
no coz, moja tesciowa lubi miec wladze nad ludzmi i ona jakby mogla to bym nam pensje pozabierala i rzadzila nami, ubierala nas itp, nie wiem czemu ona taka jest :oo: czy przez smierc meza w mlodym wieku czy przez to, ze ma ciezko chorego syna i on tez daje jej popalic

no coz, moja tesciowa lubi miec wladze nad ludzmi i ona jakby mogla to bym nam pensje pozabierala i rzadzila nami, ubierala nas itp, nie wiem czemu ona taka jest :oo: czy przez smierc meza w mlodym wieku czy przez to, ze ma ciezko chorego syna i on tez daje jej popalic

Musi być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem bo inaczej nie umiem tego wytłumaczyć

byl Tomek u niej, mowil o wyprowadzce, juz byly komentarze itp, ehh mam dosc, wszedl a ona juz z tekstem slyszalam, ze sie wyprowadzasz i glupi usmieszek, pewnie wlascicieka mieszkania dzwonila do niej na plotki i sie wygadala, a co do jej zachowania to taki wiek, ze zlosliwa sie robi, za malo ma swoich zajec, musi interesowac sie zyciem innych

reklama
Właśnie nie wiem ze jest dużo badań. Ale mam siostrę bliźniaczek I ma ten sam problem robiła juz wszystkie badania teraz dostała tabletki na zwiększenie pęcherzyków ale niestety były za silne bo powstało ich za dużo i nie pękły . Teraz bierze na zmniejszenie i tak w kółko

Do góry