reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej Kasiu! Mam podobną sytuację z tą owulacją, raz jest, raz jej nie ma. Ale cykle u mnie też nieregularne, mój najdłuższy w tamtym roku to od sierpnia do października, cykl 83dniowy. I niby z tarczycą wszystko w porządku tak powiedział endokrynolog. Teraz będę z powrotem rejestrować się do ginekologa i endokrynologa bo już w listopadzie nie można było nigdzie się rejestrować. Muszę zbadać się pod kątem innych hormonów prolaktyna, progesteron, testosteron itp. Ale mam nadzieję że teraz nam się udało. :)

Mi tez sie fajna teściowa trafiła :-) ale już np dla zony brata mojego partnera to już jest bardziej na dystans i średnio sie dogadują ale widać ze starają sie zachować poziom i tolerancje :-)

Hej Kasiu! Mam podobną sytuację z tą owulacją, raz jest, raz jej nie ma. Ale cykle u mnie też nieregularne, mój najdłuższy w tamtym roku to od sierpnia do października, cykl 83dniowy. I niby z tarczycą wszystko w porządku tak powiedział endokrynolog. Teraz będę z powrotem rejestrować się do ginekologa i endokrynologa bo już w listopadzie nie można było nigdzie się rejestrować. Muszę zbadać się pod kątem innych hormonów prolaktyna, progesteron, testosteron itp. Ale mam nadzieję że teraz nam się udało. :)
Trzymam kciuki!:-)

niunians, wiem ale niedawno zaczęliśmy nowa prace z mężem i ciężko brać urlop bezpłatny.rozmawiałam z ginekologiem w Polsce i sam mówił ze najmniej to 2miesiące żeby zrobić te najważniejsze badania. A co dopiero monitoring :/

Him. A twoje cykle to rzeczywiście są duze dodstępy. Ja mam taki program w tel od 9miesiący prowadzę i robi mi wykresy. Sprawdza się bardzo często.
Prolaktyne i progesteron tez miałam robione. I dodatkowo jeszcze sprawdzałam rezerwę jajnikowa i było wporządku. Ale jest dużo innych badań które muszę koniecznie zrobić

reklama
ja jestem ciekawa na jakie badania mnie lekarka pokieruje, co bede musiala zrobic, ile kasy strace na to, ale ciesze sie, ze w koncu po przerwie moge wrocic do staran, jeszcze miesiac :laugh2:

Do góry