reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Przeczytałam przelotnie, wcześniej nie mogłam odpisywać bo jak jadę samochodem(pasażer) i patrzę w telefon to zaraz rzygam, a pózniej u teściów gdzie takie zadupie tam maja, ze nic zasięgu nie łapało. wiec my tak seksimy bo mój potrafi dziennie przez półtora tygodnia po 14h pracować :/ wiec ja już spałam a on z samego rana dalej do roboty, my teraz mieszkamy w mieście wszędzie bliziutko ale we wrześniu wracamy na wieś z racji starania o maluszka bo wujek nowe bloki postawił i mamy jedno mieszkanko zarezerwowane :-) ktos pytał kiedy miałam owu powiem ze nie wiem jak pojawił sie śluz to bzykanko, w sumie na początku cyklu tez bzykanko :-) ale miałam taka akcje ze 13 dc dostałam jednorazowego plamienia jasnobrązowego po czym troszkę żywej krwi bez skrzepów i śluzu i Ruda mowila ze może byc to zagnieżdżenie :-) zrobiłam jakieś ponad tydzień pózniej test i bladzioch wyszedł, dziewczyny potwierdziły, gdzie na drugi i trzeci dzień same negatywy :-/

reklama
@Luxuorius Do teściów do miasta. Później będziemy rozglądać się za czymś. Bo tu na wsi jest masakra z dojazdami gdziekolwiek... A niestety oboje nie mamy prawa jazdy, zrobiło by się to też autobusy mogą nie pasować, a w weekend to już w ogóle do 15 autobusy w tą i z powrotem.
my mamy oboje prawko i auto, drugie sprzedalismy, bo ciezko by nam bylo utrzymac dwa auta

reklama
Nie, nic wspomagającego.
Test owu pozytywny w niedziele, w pon i wt juz słaba kreska wiec negatywny. A owu na monitoringu - w środę. Ale w poniedziałek był płyn w zatoce, jak po pękniętym pęcherzyku.
Dopytam lekarza następnym razem.

A jeszcze dodam do mojej historii ze od wtorku miałam wzrost temperatury, a wydawało mi sie ze wzrasta temperatura juz po owu. Ale tez czytałam ze moze zacząć wzrastać juz przed..

Ale nieistotne, ważne ze owu w ogole nastąpiło :)

Do góry