reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Strawbelka dobrze piszesz z tym owu i lh. Mowi sie ze od zrobienia testu do 48h chyba godzin bedzie owu- w sumie tez musiałabym zacząć ronić ten test :) bo juz kilka dni po @.

Bertha a brałaś clo albo jakies inne wspomagacze ? Czasem pęcherzyk nie pęka tylko sie zapada i przy monitoringu co dwa dni nie da sie w pełni określić tak mówił mój gin so którego chodziłam przez dwa lata :/

Hime no objawy jak na ciaze :)

Lux a co za miasto ?:)

EM Ka mogą to też być objawy okresu niestety.

My w tym roku też mamy nadzieję na przeprowadzkę do tego jeszcze ślub planujemy wziąć jeszcze w tym roku. Oby wszystko się udało.

Strawbelka dobrze piszesz z tym owu i lh. Mowi sie ze od zrobienia testu do 48h chyba godzin bedzie owu- w sumie tez musiałabym zacząć ronić ten test :) bo juz kilka dni po @.

Bertha a brałaś clo albo jakies inne wspomagacze ? Czasem pęcherzyk nie pęka tylko sie zapada i przy monitoringu co dwa dni nie da sie w pełni określić tak mówił mój gin so którego chodziłam przez dwa lata :/

Hime no objawy jak na ciaze :)

Lux a co za miasto ?:)
Wągrowiec, blisko Poznania, mieszkalismy juz tam kiedys, wszedzie bede miec blisko

@Luxuorius Do teściów do miasta. Później będziemy rozglądać się za czymś. Bo tu na wsi jest masakra z dojazdami gdziekolwiek... A niestety oboje nie mamy prawa jazdy, zrobiło by się to też autobusy mogą nie pasować, a w weekend to już w ogóle do 15 autobusy w tą i z powrotem.

reklama
u nas skacze z kanapy na podloge ten maly diabell krzyczy, smieje sie jakby tam bylo conajmniej piecioro dzieci, wlasnie spadl na podloge,ze tez jego rodzicom ten halas nie przeszkadza

Widać już przestało albo dla świętego spokoju pozwalają.

Ale sobie poklikałam o_O pochrzanily mi się te u góry tam te... o_O

Do góry