anik.
Mama Krzysia :)
teraz idziemy na 4 pietro, nikogo nad nami nie bedzie, jaki spokoj!
I to jest świetne. Ja wcześniej na parterze mieszkałam. Ma-sa-kra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz idziemy na 4 pietro, nikogo nad nami nie bedzie, jaki spokoj!
no wszystko slychac, a sasiedzi niektorzy nie maja szacunku dla innych, tu w tym bloku zwlaszczaI to jest świetne. Ja wcześniej na parterze mieszkałam. Ma-sa-kra
no wszystko slychac, a sasiedzi niektorzy nie maja szacunku dla innych, tu w tym bloku zwlaszcza
u nas skacze z kanapy na podloge ten maly diabell krzyczy, smieje sie jakby tam bylo conajmniej piecioro dzieci, wlasnie spadl na podloge,ze tez jego rodzicom ten halas nie przeszkadzaNas co rano budził gigantyczny kaszel sąsiada z góry...
Wągrowiec, blisko Poznania, mieszkalismy juz tam kiedys, wszedzie bede miec bliskoStrawbelka dobrze piszesz z tym owu i lh. Mowi sie ze od zrobienia testu do 48h chyba godzin bedzie owu- w sumie tez musiałabym zacząć ronić ten test bo juz kilka dni po @.
Bertha a brałaś clo albo jakies inne wspomagacze ? Czasem pęcherzyk nie pęka tylko sie zapada i przy monitoringu co dwa dni nie da sie w pełni określić tak mówił mój gin so którego chodziłam przez dwa lata :/
Hime no objawy jak na ciaze
Lux a co za miasto ?
wynajem czy kupujecie?EM Ka mogą to też być objawy okresu niestety.
My w tym roku też mamy nadzieję na przeprowadzkę do tego jeszcze ślub planujemy wziąć jeszcze w tym roku. Oby wszystko się udało.
u nas skacze z kanapy na podloge ten maly diabell krzyczy, smieje sie jakby tam bylo conajmniej piecioro dzieci, wlasnie spadl na podloge,ze tez jego rodzicom ten halas nie przeszkadza