co sie pochrzanilo?Widać już przestało albo dla świętego spokoju pozwalają.
Ale sobie poklikałam pochrzanily mi się te u góry tam te...
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co sie pochrzanilo?Widać już przestało albo dla świętego spokoju pozwalają.
Ale sobie poklikałam pochrzanily mi się te u góry tam te...
a to znasz moje strony, bardzo sie Wągrowiec rozbudowal, duzo nowych osiedli i domow jednorodzinnych sie pojawilo, wiesz ale dziecko zrozumiem, bo mieszkali nad nami z malym dzieckiem i rozumilam, gdy plakala ta mala, ale sorry 7-latek powinien juz wiedziec co mu mozna a co nie, jak schodzi z gory to co drugi schodek zabiera laduje na moich drzwiach, mam doscHime ja tez tak myślałam przy każdej ciazy - ze to na okres
Lux byłam tam kiedyś - nieduża mieścina kordys mieszkałam w Poznaniu (wyjechałam z Wawy za mężem ) a teraz mieszkamy na Śląsku blisko moich rodziców choć brakuje mi dużego miasta musze przyznać ;(
Hahah to na moje dziecko byś tez narzekała a ma dopiero 15 mcy
Bertha a brałaś clo albo jakies inne wspomagacze ? Czasem pęcherzyk nie pęka tylko sie zapada i przy monitoringu co dwa dni nie da sie w pełni określić tak mówił mój gin so którego chodziłam przez dwa lata :/
Masz toksyczna teściowa? Dawaj jakieś historie!!!blizej mojej rodziny co mnie cieszy i w koncu dalej od toksycznej tesciowej!! o yeah
O masakra, ja chyba bym nie dala rady w bloku...u nas skacze z kanapy na podloge ten maly diabell krzyczy, smieje sie jakby tam bylo conajmniej piecioro dzieci, wlasnie spadl na podloge,ze tez jego rodzicom ten halas nie przeszkadza
co sie pochrzanilo?
a kompa nie masz by pisac na bb?Te od cytowania i lajkowania na telefonie
Anik- ja 13 stycznia.Mysle ze teraz to by jeszcze nic nie wyszlo.