reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej dziewczyny! :) Ja już się niecierpliwie i tracę nadzieję. Na 5 stycznia niby mam dostać okres, to i tak nie wiadomo bo mam bardzo nieregularne cykle. Tak czy inaczej dzisiaj jest 26 dzień cyklu. Bolą mnie piersi już jakoś od 15dc, teraz już w ogóle są dziwne, nabrzmiałe i z nowymi rozstępami (tak jak w pierwszej ciąży) ale sutki robią się twarde i takie wrażliwe, że szok. No i właśnie od paru dni mam dyskomfort podbrzusza, tzn pojawia się taki ból jak na miesiączkę parę razy dziennie. Testować mam zamiar jakoś po kilku dniach po przewidywanej miesiączce. Matko tak bardzo bym chciała, żeby w końcu się udało.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Hej! Oo, objawy dają nadzieje!! Testuj jutro :):)

Inne zródło: Owszem, zdarza się, że jednocześnie dojrzewają dwa pęcherzyki dominujące i może nastąpić uwolnienie dwóch komórek jajowych, ale tylko w odstępie kilku godzin jedna po drugiej.

Ha jutro nie mam jak i nie będę robić przed terminem okresu. I tak większe prawdopodobieństwo negatywnego bo mi się przesuwa owulacja albo wcale jej nie ma. A ja niestety nie mam nawet gdzie kupić, uroki mieszkania na wsi. A koszt dojazdu do miasta o wiele większy niż cena testu :D Przy najbliższej okazji kupię test ale to pewnie pod koniec następnego tygodnia. No i zęby mnie zaczęły dzisiaj boleć, dokładnie tak samo jak rok temu przy pierwszej ciąży. Albo sobie wkręcam albo jest coś na rzeczy. ;)

Bertha niewielki odstep czasu to ja bym rozumiala ze w tym samym dniu... Mowisz ze w pon test owu negatyw, pecherzyk 16mm, w srode pecherzyk juz pekl i byl juz wiekszy. Ale jak mogl peknac skoro do tego potrzeba wzrostu lh a lh juz bylo niskie wiec pecherzyk nie mogl peknac. Rety ale mi zrobilas zagadke??? Spytaj koniecznie lekarza bo umre z ciekawosci. Ja wiem ze mozliwe jest np ze lh rosnie ale do owulacji z jakis przyczyn nie dochodzi, pecherzyk nie peka i np za pare dni znow lh rosnie i owulacja sie udaje i peka. Ale zeby tak w 2 razy pekaly z roznica paru dni??? Zglupialam....

Tu forum. Ktos ladnie wyjasnil, przeczytaj rozmowe;) http://*spam*/forum/dwie-owulacje-w-trakcie-jednego-cyklu/watek/27146/1.html

reklama
Do góry