reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie robiłam. Ostatnie poronienie stwierdziliśmy ze było spowodowae moim obciążeniem genetycZnym dot krzepliwosci krwi. Jak krwawienie po kilku dniach minie a terminowo @nie przyjedzie to poczekam moze faktycznie sie przesunela. A jak nie to pojde do mojej gin. Innego wyjcia nie widze..0

Bertha mozna mozna z krwiakami a i dzieci potem silniejsze ;) żywe złoto :)

Ojej 400 postów nie nadrobię :(

Życzę Nam wszystkim szcześliwie zakończonych ciąż w 2016:)

NorkAn zgadzam sie z Tobą póki co mam nadzieje ze życie nie zweryfikuje...

A co to to
Dpo w sensie jak to sie i po co liczy?

CzarnaMadzia kciuki :) kochana moje testy wychodziły dopiero tydzień po terminie @:)
W
Terminie były negatywne.

Mania przykro mi :(

Nessi kciuki 3) cos czuje ze to ciąża :)

Ja dzis 13dc wiex starania w toku :) dobrze ze atmosfera sprzyja :)

Nie robiłam. Ostatnie poronienie stwierdziliśmy ze było spowodowae moim obciążeniem genetycZnym dot krzepliwosci krwi. Jak krwawienie po kilku dniach minie a terminowo @nie przyjedzie to poczekam moze faktycznie sie przesunela. A jak nie to pojde do mojej gin. Innego wyjcia nie widze..0
W takim razie Trzymam kciuki by sie wszystko dobrze skończyło :-)

Luxuorius ale to wina tylko i wyłącznie rodziców bo dzieci wychowuje sir od małego a nie od momentu jak wejdą na głowę

Czarna kurde i ty od rana milczysz z takimi wiesciami. Gonisz jutro po test

Kochane dużo szczęścia w nowym roku. Dla każdej mocne dwie grube kreski. Postaram się uwierzyć że i u mnie znów pojawi się szczęście, póki co nie nastawiam się na nic dobrego ale chciałabym bardzo. Rok zaczynam od wzięcia się za siebie. Jutro z samego rana jadę do laboratorium i zrobię jakieś pierwsze badania. Po stracie mojego maleństwa było robione tylko histopatologiczne z którego nic nie wynika, za mało materiału do badania. A w ciąży badań robiłam sporo przy czym wyniki były w normie. Jedynie TSH i dla lekarza wynik był ok, a raczej po prostu olał to że było za wysokie, bo było to gdzies na poziomie 4 gdzie dla kobiet w ciąży nie powinno być takie wysokie. Mam kochane pytanie jakie waszym zdaniem badania z krwi powinnam zrobić. Wiadomo szczegółowe na tarczycę a co jeszcze warto? A w późniejszym czasie planujemy z mężem zrobić badanie kariotypu. Mam generalnie straszny mętlik w głowie i sama nie wiem za co się najpierw zabrać. Ciężko mi się do czegokolwiek zmobilizować, jestem ciągle przygnębiona, zmęczona i naprawdę nie mam zbyt wielu chęci do życia. Każde wyjście z domu jest praktycznie ponad moje siły. No ciężko dziewczyny, ciężko jak cholera.

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane dużo szczęścia w nowym roku. Dla każdej mocne dwie grube kreski. Postaram się uwierzyć że i u mnie znów pojawi się szczęście, póki co nie nastawiam się na nic dobrego ale chciałabym bardzo. Rok zaczynam od wzięcia się za siebie. Jutro z samego rana jadę do laboratorium i zrobię jakieś pierwsze badania. Po stracie mojego maleństwa było robione tylko histopatologiczne z którego nic nie wynika, za mało materiału do badania. A w ciąży badań robiłam sporo przy czym wyniki były w normie. Jedynie TSH i dla lekarza wynik był ok, a raczej po prostu olał to że było za wysokie, bo było to gdzies na poziomie 4 gdzie dla kobiet w ciąży nie powinno być takie wysokie. Mam kochane pytanie jakie waszym zdaniem badania z krwi powinnam zrobić. Wiadomo szczegółowe na tarczycę a co jeszcze warto? A w późniejszym czasie planujemy z mężem zrobić badanie kariotypu. Mam generalnie straszny mętlik w głowie i sama nie wiem za co się najpierw zabrać. Ciężko mi się do czegokolwiek zmobilizować, jestem ciągle przygnębiona, zmęczona i na prawdę nie mam zbyt wielu chęci do życia. Każde wyjście z domu jest praktycznie ponad moje siły. No ciężko dziewczyny, ciężko jak cholera.
Walcz kochana dla przyszłych dzieci i tego aniołka w niebie :-) w kwestii badań sie nie wypowiem bo nie wiem ale jestem pewna ze dziewczyny tak :-)

Do góry