reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Anik no to jeszcze czas ;)
Ja jak bede miala @ tak jak powinna byc to 5.01 a jak spozni mi sie tak jak przez ostatnie 2 miesiace to 9.01

reklama
Jednak to chyba nie krawaienie implantacyjne:( Właśnie wróciliśmy od teściów i poczułam "wielkie buum" krwawienia... Poszłam do łazienki i nie jest to skromne krwawienie:(
Wziełam nospe, bo ból pleców jest nie do zniesienia;/

Przytulam kochana :sad:

Ja czekam na @, powinna przyjść 2 stycznia (czyli jutro) a tu ani widu ani słychu. Nic nawet mnie nie boli, a szyjka jeszcze wyżej niż była:oo:
Trzymam kciuki Madziu za II !

A u mnie po plamieniu brązowym wrócił śluz i tyle, okresu brak póki co ... tli się we mnie jakaś nadzieja, ale termin @ mam na jutro więc @ pewnie chlupnie.

Niunians wiem. Dlatego czekam choć chciałabym juz wiedzieć ;)

Dzisiaj zauważyłam pąki na moim krzaku bzu pod domem o_O wszystko umarznie teraz...

Przytulam kochana :sad:

Trzymam kciuki Madziu za II !

A u mnie po plamieniu brązowym wrócił śluz i tyle, okresu brak póki co ... tli się we mnie jakaś nadzieja, ale termin @ mam na jutro więc @ pewnie chlupnie.

Zawsze nadzieja jest, plamienia w pierwszym trymestrze bardzo często mi się zdarzały:)
A co do mnie to wydaje mi się że PCO zaczyna powoli wracać:( myślałam że będzie lepiej po porodzie, ale chyba powoli cykle zaczynają się rozjeżdżać:( tylko ta szyjka mnie zdziwiła:p

Mania czyli wczesniej @ dostalas tak?
laski ja po kapieli i w lozku, bedziemy tv ogladac a potem lulu
Na to wygląda, ale dziwne bo mialam miec @ dopiero za 6 dni... Brzuch mnie tak stasznie boli ze wzielam kolejna nospe. :( nie mialam tak jeszcze ze mi tak @ przyszla wczesnie. Jak juz cos to sie spozniala...

reklama
Do góry