Karolina93
Fanka BB :)
kochane dpo to dni po owu czy dni po okresie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dpo to po owu dc to po @kochane dpo to dni po owu czy dni po okresie?
trzymamy mocnoWchodzę z mezem do sklepu. Mają własną wędzarnie. Na cały sklep pięknie pachnie świeżymi wedlinami, a ja musiałam wyjść bo mi się zrobiło niedobrze. ... uroki ciąży ha ha ha
Dzis robilam tsh trzymajcie kciuki żeby spadło po lekach
trzymam kciuki by się Wam udało rzucić fajki!! i żeby poziom tsh u jednej się obniżył ja mam to szczęście, ze nie pale i zaraz lecę po zeszyt by zapisać jakie badania na w razie by co zrobić jeśli nie uda się przez dłuższy czas zajść w ciąże
Dpo to po owu dc to po @kochane dpo to dni po owu czy dni po okresie?
A jakie tsh mialas?Wchodzę z mezem do sklepu. Mają własną wędzarnie. Na cały sklep pięknie pachnie świeżymi wedlinami, a ja musiałam wyjść bo mi się zrobiło niedobrze. ... uroki ciąży ha ha ha
Dzis robilam tsh trzymajcie kciuki żeby spadło po lekach
Daj tacie baterie to nie bedzie Cię kusić :-)) ja walczę ze swoim ojczymem by rzucił fajki, dziadek ma byc zdrowy :-) paskudztwo, ciągnie zdrowie i pieniądze ...Ja w sumie nie jestem uzależniona. Pale bardzo mało (w ogóle to brat mi go sprezentowal wiec tam sobie troszkę podpalałam) i w zasadzie to już... nie pale no bo mogę być juz w ciąży. Nie mialam zadnych problemow odstawic go na bok. Myślę tylko czy baterii nie dać mojemu tacie na wymianę (zajebista czerwona ) bo szkoda, żeby tyle czasu leżała bezużytecznie .
ja ie pale, i nie palilam, za to moj samiec pali duzo, choc juz i tak ograniczylJa w sumie nie jestem uzależniona. Pale bardzo mało (w ogóle to brat mi go sprezentowal wiec tam sobie troszkę podpalałam) i w zasadzie to już... nie pale no bo mogę być juz w ciąży. Nie mialam zadnych problemow odstawic go na bok. Myślę tylko czy baterii nie dać mojemu tacie na wymianę (zajebista czerwona ) bo szkoda, żeby tyle czasu leżała bezużytecznie .