reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
trzymam kciuki by się Wam udało rzucić fajki!! i żeby poziom tsh u jednej się obniżył:) ja mam to szczęście, ze nie pale i zaraz lecę po zeszyt by zapisać jakie badania na w razie by co zrobić jeśli nie uda się przez dłuższy czas zajść w ciąże

Ja w sumie nie jestem uzależniona. Pale bardzo mało (w ogóle to brat mi go sprezentowal wiec tam sobie troszkę podpalałam) i w zasadzie to już... nie pale no bo mogę być juz w ciąży. Nie mialam zadnych problemow odstawic go na bok. Myślę tylko czy baterii nie dać mojemu tacie na wymianę (zajebista czerwona :p ) bo szkoda, żeby tyle czasu leżała bezużytecznie .

kochane dpo to dni po owu czy dni po okresie?
Dpo to po owu dc to po @
Wchodzę z mezem do sklepu. Mają własną wędzarnie. Na cały sklep pięknie pachnie świeżymi wedlinami, a ja musiałam wyjść bo mi się zrobiło niedobrze. ... uroki ciąży ha ha ha

Dzis robilam tsh trzymajcie kciuki żeby spadło po lekach
A jakie tsh mialas?

Ja w sumie nie jestem uzależniona. Pale bardzo mało (w ogóle to brat mi go sprezentowal wiec tam sobie troszkę podpalałam) i w zasadzie to już... nie pale no bo mogę być juz w ciąży. Nie mialam zadnych problemow odstawic go na bok. Myślę tylko czy baterii nie dać mojemu tacie na wymianę (zajebista czerwona :p ) bo szkoda, żeby tyle czasu leżała bezużytecznie .
Daj tacie baterie to nie bedzie Cię kusić :-)) ja walczę ze swoim ojczymem by rzucił fajki, dziadek ma byc zdrowy :-) paskudztwo, ciągnie zdrowie i pieniądze ...

reklama
ja ie pale, i nie palilam, za to moj samiec pali duzo, choc juz i tak ograniczyl

Do góry