ile masz lat? wazne, ze zaczelas kurs, prawko-wazna sprawaEgzamin praktyczny mi tylko został. No ja się późno zdecydowałam sama nie wiem czemu. Zawsze coś wypadało
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile masz lat? wazne, ze zaczelas kurs, prawko-wazna sprawaEgzamin praktyczny mi tylko został. No ja się późno zdecydowałam sama nie wiem czemu. Zawsze coś wypadało
A ja sie jeszcze nie zdecydowalam a mam 30. Poki nie mam to przynajmniej za taksowke na imprezach rodzinnych nie musze robicEgzamin praktyczny mi tylko został. No ja się późno zdecydowałam sama nie wiem czemu. Zawsze coś wypadało
no mi bardzo zlecial od 18 urodzin, jestem staraaaaJa też robiłam jakoś koło 18 urodzin , ale ten czas leci ..... Boże .... gdzie moje życie ?! Jedne studia, drugie studia, praca, praca, praca, praca ... o rety a emerytura i tak bedzie ciasna jak męskie slipy
kochana i kiedyś skomentowałaś mój post o dni płodne i poradziłaś obserwacje cyklu itp itd, który został gdzieś przeniesiony ale nie pamiętam gdzie, gdyż nie zwracałam uwagi może to to? bo jeśli chodzi o to, że widziałaś kilka lat temu to niemożliwe, samo zdjęcie ma rok a ja jestem tu niespełna miesiąc ale koniec tematu
rob rob, moja szwagierka zawalila kiedys prawko i ma ogromne problemy, bo ciezko jej sie dostac do pracy lub wrocic gdy np autobus nie pasuje, kiedys ja ja wozilam, ale ze my poklocone to wieszTeż nie mam prawka, każdy mówi, że będę żałować, że wcześniej nie zrobiłam
jasneNo ok, tylko napisałam,że widziałam gdzieś wczesniej, a z wątku pytań Cię pamiętam
no mi bardzo zlecial od 18 urodzin, jestem staraaaa
Prawko dobrze miec ale ja poki co nie widze sie za kolkiem chociaz czasami pewnie by sie przydalo. Do pracy chodze na nogach. Szkola dziecka w odleglosci 100 m. Markety i sklepy 10 minut na nozkach. Przychodnia i szpital tak samo wiec pewnie dlatego mi sie nie spieszyile masz lat? wazne, ze zaczelas kurs, prawko-wazna sprawa