reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
U mnie pojawił się ból piersi. Wczoraj mocny ból brzucha dzisiaj rano nudności... sprawdzalam tez szyjkę i jest wysoko.
Wiec albo mam niezła siłę sugestii albo... ;)
mnie właśnie piersi od dwóch dni bolą tak, że boje sie ruszyć i mam ochotę cos zimnego na nie przyłożyć, a do okresu 2 tygodnie..ale staram sobie niczego nie wmawiać, bo tylko będzie mocniej bolało

mnie właśnie piersi od dwóch dni bolą tak, że boje sie ruszyć i mam ochotę cos zimnego na nie przyłożyć, a do okresu 2 tygodnie..ale staram sobie niczego nie wmawiać, bo tylko będzie mocniej bolało

U mnie też dwa tygodnie do okresu.

Chciałabym jeszcze zdać egzamin na prawko nim brzuszek będzie większy ale se poczekam na termin pewnie

Nie wiem czy dwa, twierdzę tylko, że to pierwsze widziałam już wczesniej. Idę młodego spać położyć :)
kochana i kiedyś skomentowałaś mój post o dni płodne i poradziłaś obserwacje cyklu itp itd, który został gdzieś przeniesiony ale nie pamiętam gdzie, gdyż nie zwracałam uwagi może to to? bo jeśli chodzi o to, że widziałaś kilka lat temu to niemożliwe, samo zdjęcie ma rok a ja jestem tu niespełna miesiąc ale koniec tematu :)

reklama
chodzisz na prawko? ja mam prawko od 18 roku zycia a mam 31 lat, to ile mam prawko, hmmm niech pomysle, 13 lat? :-p
Ja też robiłam jakoś koło 18 urodzin , :baffled: ale ten czas leci ..... Boże .... gdzie moje życie ?! Jedne studia, drugie studia, praca, praca, praca, praca ... o rety a emerytura i tak bedzie ciasna jak męskie slipy :growl::biggrin2:

Do góry