Karolina93
Fanka BB :)
wiem już wiembb to nasze forum babyboom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem już wiembb to nasze forum babyboom
Ja juz bylam na zabiegu. Usuneli i spokojKarolina ja jestem mamą i jestem w ciąży w prawdzie jeszczeprzez lekarza nie potwierdzona ale test i beta mowia za siebie
Niunians mam uszkodzone lekotki
mnie właśnie piersi od dwóch dni bolą tak, że boje sie ruszyć i mam ochotę cos zimnego na nie przyłożyć, a do okresu 2 tygodnie..ale staram sobie niczego nie wmawiać, bo tylko będzie mocniej bolałoU mnie pojawił się ból piersi. Wczoraj mocny ból brzucha dzisiaj rano nudności... sprawdzalam tez szyjkę i jest wysoko.
Wiec albo mam niezła siłę sugestii albo...
albo wlasnie to, oby to byla ciazaU mnie pojawił się ból piersi. Wczoraj mocny ból brzucha dzisiaj rano nudności... sprawdzalam tez szyjkę i jest wysoko.
Wiec albo mam niezła siłę sugestii albo...
mnie właśnie piersi od dwóch dni bolą tak, że boje sie ruszyć i mam ochotę cos zimnego na nie przyłożyć, a do okresu 2 tygodnie..ale staram sobie niczego nie wmawiać, bo tylko będzie mocniej bolało
chodzisz na prawko? ja mam prawko od 18 roku zycia a mam 31 lat, to ile mam prawko, hmmm niech pomysle, 13 lat?U mnie też dwa tygodnie do okresu.
Chciałabym jeszcze zdać egzamin na prawko nim brzuszek będzie większy ale se poczekam na termin pewnie
chodzisz na prawko? ja mam prawko od 18 roku zycia a mam 31 lat, to ile mam prawko, hmmm niech pomysle, 13 lat?
kochana i kiedyś skomentowałaś mój post o dni płodne i poradziłaś obserwacje cyklu itp itd, który został gdzieś przeniesiony ale nie pamiętam gdzie, gdyż nie zwracałam uwagi może to to? bo jeśli chodzi o to, że widziałaś kilka lat temu to niemożliwe, samo zdjęcie ma rok a ja jestem tu niespełna miesiąc ale koniec tematuNie wiem czy dwa, twierdzę tylko, że to pierwsze widziałam już wczesniej. Idę młodego spać położyć
Też nie mam prawka, każdy mówi, że będę żałować, że wcześniej nie zrobiłamEgzamin praktyczny mi tylko został. No ja się późno zdecydowałam sama nie wiem czemu. Zawsze coś wypadało
Ja też robiłam jakoś koło 18 urodzin , ale ten czas leci ..... Boże .... gdzie moje życie ?! Jedne studia, drugie studia, praca, praca, praca, praca ... o rety a emerytura i tak bedzie ciasna jak męskie slipychodzisz na prawko? ja mam prawko od 18 roku zycia a mam 31 lat, to ile mam prawko, hmmm niech pomysle, 13 lat?