reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Taaa faceci. Po co jakieś tam mazidla babom są potrzebne :p Mój jest przyzwyczajony do takiej ilości kosmetyków bo jego mama zawsze sporo ich miała i ma do tej pory :) i nie raz coś fajnego mi podrzuci.

Oh szczęściaro Ty! Mój ma bzika tylko na perfumy, ale psika się w tak hurtowych ilościach, że jak rano wychodzi do pracy to jak wracam po południu to nadal je czuje w windzie hahahah

Taaa faceci. Po co jakieś tam mazidla babom są potrzebne :p Mój jest przyzwyczajony do takiej ilości kosmetyków bo jego mama zawsze sporo ich miała i ma do tej pory :) i nie raz coś fajnego mi podrzuci.
mój to zafascynowany jest jak sie maluje ale za cholerę nie rozumie po co mi tyle pedzlow do makijażu :-)) uważa ze jeden na wszystko wystarczy jak by w ogóle wiedział do czego konkretniej służą:-)

mieszkam 40 k od Poznania w zapiz.dzialej wiosce, ale niebawem przeprowadzka, zyjemy na walizkach, wynajmujemy mieszkanie obecnie, mielismy pietro u moich rodzicowm ale nie moglam zgodzic sie z moja mama
Zawsze najlepiej na swoim, swoje zasady, swój bałagan i nic nikomu do tego, nie? Chociaż sytuacja finansowa nie zawsze pozwala :/

Nessi - mój perfumy tylko na wyjścia ważniejsze używa. Ach no i plus kosmetyków przeciw trądzikowi jest taki, że przy okazji działają przeciw zmarszczkom (te zluszczajace, z kwasami czy retinoidy ;) )

reklama
Do góry