Nie. 5 stycznia mam nadzieje, że usłyszę, że wszystko oka bicie serduszka już słyszałaś?
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. 5 stycznia mam nadzieje, że usłyszę, że wszystko oka bicie serduszka już słyszałaś?
tez tak mialam i darlam sie na wszystkichLuxuorius już mniejsza o samopoczucie fizyczne. Gorzej z hormonami. Ta huśtawka jest tak straszna. Z Fifim rak nie miałam. Dzisiaj płakałam, miałam doła, byłam wkurzona, a na końcu dobry humor. Masakra jakaś.
Zawsze mozna tak sie wytlumaczycCzerwone wino podobno dobre na endometrium, sa nawet badania.
ja w Swieta se pozwolilam na kilka drinkow, no ale jeszcze moge, poki staran nie maJa od owu nie wypilam ani deka alkoholu i przez cale swieta sie tylko oblizywalam a moj M mi jeszcze likier kokosowy ukrecil
Ale naprodukowalyscie...
Ledwo doczytałam
W którym dniu cyklu mogę już być objawy ciąży? Ewentualnie ile przed miesiączka?
U kazdej inaczej. Ale chyba kazda ze starajacych szuka objawow. Niektore juz maja podobno 6 dni po owuAle naprodukowalyscie...
Ledwo doczytałam
W którym dniu cyklu mogę już być objawy ciąży? Ewentualnie ile przed miesiączka?
a co to jest BB? zdjęcie robione jakieś rok temu więc niemożliwe teraz mam ciemno różowe włosy zamiast fioletowychTak pytałam ponieważ kiedyś już widziałam to zdjęcie kilka lat temu tu na BB ...nie to, ale te które miałaś wczesniej.
Od kilku lat mam takie problemy z miesiączkami, albo nie mam pół roku, rok a potem mam nieraz 2 miesiące właśnie... Do tej pory jak błagałam lekarzy żeby coś z tym zrobili to stwierdzili tylko że to wina tarczycy i dopóki jej nie unormuję to taki mój urok i mam z tym żyć...I żeby zaraz nie było ponownej nagonki, byłam u kilku lekarzy i każdy tam mówił dokładnie to samo, bez unormowanej tarczycy nic się nie zmieni. Nawet jak miałam okres 3 miesiące to dostałam cyclonamine i nic więcej nie powiedział. Raz jeden idiota mi przepisał antykoncepcyjne, potem okazało się że mam całkowity zakaz brania takich tabletek, nie wiem dlaczego bo to było dawno temu więc nie pamiętam. Na ostatnim USG zadnych nieprawidłowości poza dużym endometrium nie było. Nigdy zresztą nie zrobiono mi nawet hormonów żadnych, a ja na zrobienie ich prywatnie nie miałam kasy...
No to już chyba znasz całość. Nie ma mowy o poronieniu bo 17.11 robiłam bete, i nie potwierdziła ciąży.
To prawda!!! Dziewczyny pisaly z innego forum i lekarz to poteierdzil nawet tabletki sa z wyciagiem z czerwonego wina podobno.Zawsze mozna tak sie wytlumaczyc