Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a bicie serduszka już słyszałaś?Karolina93 ja dopiero 7 tc także jeszcze czas
oj też wróże dużo podwójnych kresek
ja nie pije juz coli, wina itp i nie jem paczkow, eklerkow a zarlam to tasmowoJa tez kiedyś byłam szczupła i powiem Ci ze moja nadwaga mi nie przeszkadzała, na zdrowie nie narzekałam wrwcz zdrowa byłam i jestem, ale maluszek mi trochę poprzestawiał w głowie i zdrowiej jem:-)
Dolaaczam do was. Jak cos to w piatek bedzie powtorka bo @ mam na 3.01No to jutro ryczymy razem, albo w jedną albo w drugą stronę ...
Opisałam Ci prawie wszystko kilka postów wyżej A nawet więcej niż wiedzą tu dziewczynyTrzymam mocno kciuki za grube dwie krechy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurczę coś chyba pomieszałam, która z Was ogarnia forum i jest w stanie streścić i przełożyć na nasze o co tu z tą Lyarą chodzi? Ja już nic nie rozumiem :/
krwawi od dwoch miesiecy, namawiamy ja na szpital to wymysla, kombinuje, ze facetowi sie jechac nie chce, karetki tez nie chce wezwac, ot toTrzymam mocno kciuki za grube dwie krechy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurczę coś chyba pomieszałam, która z Was ogarnia forum i jest w stanie streścić i przełożyć na nasze o co tu z tą Lyarą chodzi? Ja już nic nie rozumiem :/
Dolaaczam do was. Jak cos to w piatek bedzie powtorka bo @ mam na 3.01
Ale jak was tyle to w grupie razniej
Czerwone wino podobno dobre na endometrium, sa nawet badania.ja nie pije juz coli, wina itp i nie jem paczkow, eklerkow a zarlam to tasmowo
Trzymam mocno kciuki za grube dwie krechy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurczę coś chyba pomieszałam, która z Was ogarnia forum i jest w stanie streścić i przełożyć na nasze o co tu z tą Lyarą chodzi? Ja już nic nie rozumiem :/[
a ja czekoladę codziennie co najmniej tabliczkę..możemy być z siebie dumne!ja nie pije juz coli, wina itp i nie jem paczkow, eklerkow a zarlam to tasmowo
Ja od owu nie wypilam ani deka alkoholu i przez cale swieta sie tylko oblizywalam a moj M mi jeszcze likier kokosowy ukrecilja nie pije juz coli, wina itp i nie jem paczkow, eklerkow a zarlam to tasmowo