Wege pizza nie przejdzie przy moim M. Ale salatka pychotaWegetarianska pizza i salatka ze swiezego szpinaku. Pyszne i lekkie :-)
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wege pizza nie przejdzie przy moim M. Ale salatka pychotaWegetarianska pizza i salatka ze swiezego szpinaku. Pyszne i lekkie :-)
ja dzis nie moglam wstac a trzeba bylo, bo do pracy hehDzień dobry
Ciężko z łóżka się zwlec
ja spie jak zabita, ale nawet w weekendy sie budze nad ranem jakbym miala wstac do pracy i ciezko mi usnacDziewczyny czy macie problemy za snem ?
Ja od paru dni budze sie kolo 3 w nocy i nie moge usnac. Usypiam dopiero kolo 5 lub 6 a poxniej ciezko wstac.
Nie bardzo mam sie czym stresowac zeby to byl powod bo jestem na urlopie
jak zrobisz te kopytka to podeslij mniamNaczytałam się tu o tych torbielach, i innnych rzeczach, że jakakolwiek ciąża dla mnie to teraz jak wygrana w totka. Czasami niewiedza jest Błogosławieństwem. Ze mną jest jak z hipochondrykiem, jak się naczytam to potem mam wrażenie, że mi wszystko dolega. Brrrr ....
Mój plan zadań to ogarnąć pokój Szoguna - zrobione
Zapisać go do laryngologa - też zrobione
Przypomnieć wizytę u pulmunologa - zrobione
Jutro urodziny Szoguna - załatwione
Obiad - ? W domu poŚwiętach nikt nie ma na nic ochoty, chociaż młody prosił o kopytka
A mnie czacha boli - zapalenie zatoki szczękowej! Ot życie!
ok juz lece, kocham kopytkaDobra - ale pomagasz zagniatać!
Czesc dziewczyny!
Juz po swietach. Trzeba zabrac sie za jakies pranie itp. Jakies pomysly na obiad po swiatecznym obzarstwie?