reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny czy macie problemy za snem ?
Ja od paru dni budze sie kolo 3 w nocy i nie moge usnac. Usypiam dopiero kolo 5 lub 6 a poxniej ciezko wstac.
Nie bardzo mam sie czym stresowac zeby to byl powod bo jestem na urlopie

Naczytałam się tu o tych torbielach, i innnych rzeczach, że jakakolwiek ciąża dla mnie to teraz jak wygrana w totka. Czasami niewiedza jest Błogosławieństwem. Ze mną jest jak z hipochondrykiem, jak się naczytam to potem mam wrażenie, że mi wszystko dolega. Brrrr .... :-p
Mój plan zadań to ogarnąć pokój Szoguna - zrobione
Zapisać go do laryngologa - też zrobione
Przypomnieć wizytę u pulmunologa - zrobione
Jutro urodziny Szoguna - załatwione
Obiad - ? W domu poŚwiętach nikt nie ma na nic ochoty, chociaż młody prosił o kopytka :growl:
A mnie czacha boli - zapalenie zatoki szczękowej! Ot życie!:laugh2:

Dziewczyny czy macie problemy za snem ?
Ja od paru dni budze sie kolo 3 w nocy i nie moge usnac. Usypiam dopiero kolo 5 lub 6 a poxniej ciezko wstac.
Nie bardzo mam sie czym stresowac zeby to byl powod bo jestem na urlopie
ja spie jak zabita, ale nawet w weekendy sie budze nad ranem jakbym miala wstac do pracy i ciezko mi usnac

Naczytałam się tu o tych torbielach, i innnych rzeczach, że jakakolwiek ciąża dla mnie to teraz jak wygrana w totka. Czasami niewiedza jest Błogosławieństwem. Ze mną jest jak z hipochondrykiem, jak się naczytam to potem mam wrażenie, że mi wszystko dolega. Brrrr .... :-p
Mój plan zadań to ogarnąć pokój Szoguna - zrobione
Zapisać go do laryngologa - też zrobione
Przypomnieć wizytę u pulmunologa - zrobione
Jutro urodziny Szoguna - załatwione
Obiad - ? W domu poŚwiętach nikt nie ma na nic ochoty, chociaż młody prosił o kopytka :growl:
A mnie czacha boli - zapalenie zatoki szczękowej! Ot życie!:laugh2:
jak zrobisz te kopytka to podeslij mniam :biggrin2:

reklama
Do góry