reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Strawbellka to ty tez chorujesz na endo? U mnie wszczepy endometrium znajduja sie poza ukladem rozrodczym choc tak naprawde nie mam pewnosci czy tam tez nie :( ja sie wlasnie obawiam ze to glowna przyczyna tego ze nie moge zajsc poza tym zauwazylam ze ja nie mam chyba plodnego sluzu. Kiedys bylo tego duzo czulam mokro a teraz nic suchota. Co moze byc tego przyczyna ? Starania w tym miesiacu byly owocne kolejny termin @ 10 styczen choc czuje ze i tak nic z tego nie bedzie :(

U nas po świętach to jedzenie bokiem wychodzi :D luxuorius, ja też już się zaczęłam bawić, ech , jeszcze taka brzydka, ponura pogoda, w Sam raz do łóżka :rolleyes2:

Bertha ale to dwie owulacje?

Tak naprawdę nie dowiemy sie na pewno, bo za późno trafiłam do gina, bo były święta. Mogła rzeczywiście juz byc jedna, moze ten większy to wlasnie jest ten co dopiero cie pękł. A moze rośnie dopiero i bedzie druga owu (szansa na dwujajowe bliźniaki ;)). A ten 12 mm tez zobaczymy, bo moze tez urosnąć...
No ciekawa jestem sama :)

Myśle ze juz jeden pęcherzyk jednak pękł, bo dzisiaj zrobiłam test owu i juz nie był pozytywny (wczoraj był).. Takze bede jeszcze robić test jutro i zobaczę czy LH rośnie drugi raz..

ImageUploadedByForum BabyBoom1451312776.344621.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1451312776.344621.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1451312776.344621.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 292
Tak naprawdę nie dowiemy sie na pewno, bo za późno trafiłam do gina, bo były święta. Mogła rzeczywiście juz byc jedna, moze ten większy to wlasnie jest ten co dopiero cie pękł. A moze rośnie dopiero i bedzie druga owu (szansa na dwujajowe bliźniaki ;)). A ten 12 mm tez zobaczymy, bo moze tez urosnąć...
No ciekawa jestem sama :)

Myśle ze juz jeden pęcherzyk jednak pękł, bo dzisiaj zrobiłam test owu i juz nie był pozytywny (wczoraj był).. Takze bede jeszcze robić test jutro i zobaczę czy LH rośnie drugi raz..

Zobacz załącznik 740379
27 grudnia piekne wyrazne kreski, mi tez takie idealne jak z obrazka wychodzily w sama owu, zycze by teraz sie udalo :biggrin2:

Strawbellka to ty tez chorujesz na endo? U mnie wszczepy endometrium znajduja sie poza ukladem rozrodczym choc tak naprawde nie mam pewnosci czy tam tez nie :( ja sie wlasnie obawiam ze to glowna przyczyna tego ze nie moge zajsc poza tym zauwazylam ze ja nie mam chyba plodnego sluzu. Kiedys bylo tego duzo czulam mokro a teraz nic suchota. Co moze byc tego przyczyna ? Starania w tym miesiacu byly owocne kolejny termin @ 10 styczen choc czuje ze i tak nic z tego nie bedzie :(

Ja tez wlasnie ostatnie cykle mam mało śluzu. Gdzieś wyczytałam, ze zeby było go więcej to trzeba więcej pic wody np. Ja akurat pije bardzo mało, także moze to rzeczywiście ten problem...

reklama
O kurczaczki ale to nie widziala czy ten jeden juz pekl? Mi od razu powiedziala ze pecherzyk zapadniety, plyn jest takze jesut ok.

A ty jakos stymulujesz owu? Czy samo z siebie?

Do góry