reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Oki, tak bede robić. Juz zakupiłam termometr normalny, nawet nazwany jest owulacyjny. Aczkolwiek pika chyba po minucie. Nie wiem czy po tym czasie on jeszcze coś mierzy.. Ale 3 razy próbowałam, zeby zweryfikować wynik i za każdym razem był inny :) ale to moze dlatego ze sa dwa miejsca po przecinku wiec takie wahania.

Spróbuj potrzymać dłużej, do drugiego pikania :)
Niektóre termometry tak mają.

Wysoko (głęboko), miękka i otwarta - w trakcie owulacji.
A w niepłodne dni - nisko (płytko) ustawiona, twarda i zamknięta.

Dokładnie tak.

reklama
Niunias super batdzo mily gest :) ja mam
Dzis w wcoraj bol jajnikow wiec mysle ze to wlasnie te dni :) i ocZywiscie wykorzystalam to :) oby nie na marne :)

My wlasnie skonczylismy pyszna kolacje :) objedzona na maxa, z prezentow rowniez mega zadowolona jestem:) a najlepszy chyna to ekspres do kawy :) Buziakiii dla Was wszystkich

Luxuorius na 27 ale już mam plamienia jak co miesiąc więc nic z tego nie będzie

Mujer ale wy wierzycie w to że to ten miesiac ;-) będziecie mnie pocieszać kochane oj będziecie

Niunians są buciki musi i być dzidziuś ;-) trzymam kciuki

dobry
Ruda ja tez mam na 27 @, z tym, ze u mnie to przedostatnia mam nadzieje, bo przeczekam ta @ i ta styczniowa i starania wracaja :biggrin2: przykro mi, ze przyszly plamienia :unsure:
Niunia piekny gest i zycze by pojawily sie dwie kreseczki :biggrin2:
jak po Wigilii laski?

Hej. @ spóźniona, zrobilam test zdjecia w zalaczniku

Załączniki

• IMG_20151224_072918.jpg
    IMG_20151224_072918.jpg
    161,4 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry