reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

A u mnie dzieją się dziwne rzeczy.. sama nie wiem co o tym myśleć, bo nigdy tak nie miałam. Poprzednia @ 23.11, kolejna powinna przyjść 21.12. Przyszła jakis tydzień wcześniej - 16.12. Ale była jakaś taka "skąpa". Dzialalismy z mężem w okolicach owulacji, ale widać chyba nic z tego nie wyszlo.. no nic.. teraz świąteczny czas, trochę wolnego, będziemy dalej się starać:)

a moze to bylo plamienie w czasie zagniezdzania? robilas test teraz jakos? :)

reklama
NorkAn śliczna choinka :-)

MaRtiiNa może że stresu ci się wszystko rozlegulowalo. Dla pewności może zrób test.

Dziewczyny kochane od mnie też pomyślności i błogosławieństwa Bożego na te święta. Żeby minęły spokojnie i radośnie w gronie rodziny :-*

hej laski:biggrin2:
ja sie staralam pol roku, ale potem stracilam ciaze, potem rok staran i nic a nastepnie przerwa ze wzgledow finansowych, bo chcialam zmienic prace, udalo sie i po nowym roku wracam do staran :biggrin2:
Madzia dawno Cie nie widzialam, jak tam?

gratuluje zaciazonym szybko to idzie, oby szybko reszcie sie udalo :biggrin2:
wstawilam barszcz i bede zawijac krokiety i smazyc i salatke musze dokonczyc, niestety pracuje do wieczora i nie mam kiedy zrobic jedzenia i wczoraj zaczelam walczyc wieczorem i do 2 w nocy siedzialam w kuchni

Ann - Ja nie wiem co to jest zabezpieczenie, serio :-p Nie stosowałam nawet po cesarce, pomimo przepisanych przez ginekologa tabletek. Po prostu im nie ufam, chociaż raz mając 23 lata zażyłam tabletkę PO, po prostu się przestraszyłam. Wcześniej przed narodzinami syna stosowaliśmy tylko stosunek przerywany i to Nam wystarczało. Jak zdecydowaliśmy się na dziecko, to próbowaliśmy w ciemno i nic. A po testach owulacyjnych zaskoczył mi mój szogun od razu. Teraz też stosuję, ale pokrywają się one w 100% z moimi bólami owulacyjnymi, więc w następnym cyklu już nie będę ich użytkować. Co do ''miziania'' się to głównie w dni płodne, ponieważ wtedy mam ''faktyczną'' jeśli można tak nazwać potrzebę :-D zwyczajnie ... wtedy to dopiero mi się chce. Ale być może czasami było ''tych'' razy zwyczajnie za mało. W tym cyklu chyba też za wczesnie odpuściłam, ale jak słowo daję ....:rofl2: ile można ?!?! Chęci były, ale sił zbrakło :rolleyes::rofl2:.

Życzę Wam dziewczynki Zdrowych, Pogodnych, Wesołych i iście Owocnych Świąt. Oby te Święta były dla Nas wszystkich Szczęśliwe i by każda z Nas otrzymała od losu/Boga/szczęśliwego trafu, - to czego najbardziej pragnie.

Lux - do mnie skierowałaś pytanie?:)
Mujer - tak miałam już 3 normalne miesiączki i cykle trwają 30 dni co jest dość dziwne bo nigdy tak nie miałam:oo:
Nessi, Norkan - dziękuje za życzenia i nawzajem kochane:*
Ruda - to na pewno za wcześnie zrobiłaś:)

Nessi, myślę, że nie ma co tylko w niby owulacje, bo może masz zupełnie kiedy indziej. Ja bym tak co 2 dni cały miesiąc :tak:

Czarna, bo po porodzie dużo rzeczy się zmienia.

reklama
Do góry