reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda musisz się przekonać. A jak wyjdzie negatywny to wiesz ze za wcześnie zrobiłaś i jeszcze nic straconego.

Luxuorius a dlaczego macie przerwę w staraniach?

Bertha to fajne informacje ci przekazuje. Dobry gin się trafił :-)

Bertha, czarna dzieki za odpowiedz :-) czyli tak jak myslalam jednorazowa wizyta nie wiele zdziala. A ja niestety polece do polski tylko na tydzien, a moja gin przyjmuke tylko 2 dni w tygodniu.

A przy okazji chcialabym zyczyc Wam wszystkich wesolych, spokojnych i radosnych swiat Bozego Narodzenia. Odpoczywajcie, ladujcie baterie i rozmnazajcie sie :-)
Ja pewnie przez swieta nie bede zagladac na forum, zatem wpadne tu po swietach ibede nadrabiac. Mam nadzieje wtedy na duzo dobrych wiesci :-)
A tu jeszcze moja choinka, przed chwila skonczylam ubierac. 20151223_212244.jpg

Załączniki

• 20151223_212244.jpg
    20151223_212244.jpg
    688,5 KB · Wyświetleń: 72
Mika, gratuluję! Ale masz wypasiony test hihi

Czarna, a masz już normalne okresy? Bo ja na tym etapie jeszcze nie miałam. W ogóle przed zajściem w ciąże doczekałam się dwóch i miałam mega nieregularne cykle. Jeden z 45 dni, a drugi z 30, więc kompletnie nie wiedziałam co i jak.

Ruda, trzymam mooooooooooocno kciuki! Sikaj i zobaczysz, najwyżej zrobisz jeszcze raz w II Dzień Świąt :)

Dziękuję za życzenia i też życzę Wam radosnych, zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt :) Aby uśmiech nigdy nie znikał Wam z twarzy i oby wszystko się udawało. Matkom życzę dużo cierpliwości do swoich pociesz, przyszłym spokojnych 9 miesięcy i łatwego, i szybkiego porodu, a starającym się szybkich II kresek :)

reklama
A u mnie dzieją się dziwne rzeczy.. sama nie wiem co o tym myśleć, bo nigdy tak nie miałam. Poprzednia @ 23.11, kolejna powinna przyjść 21.12. Przyszła jakis tydzień wcześniej - 16.12. Ale była jakaś taka "skąpa". Dzialalismy z mężem w okolicach owulacji, ale widać chyba nic z tego nie wyszlo.. no nic.. teraz świąteczny czas, trochę wolnego, będziemy dalej się starać:)

Do góry