reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda po wizycie stwierdzilam,ze bardzo dobrze, ze tam zwymiotowal :) tzn. Zle ze zwymiotowal, ale jak juz mial zwymiotowac to wybral dobre miejsce :)
Ja 22 mam urodziny, ale spozniony prezent zawsze mile widziany :) trzymam kciukasy za wszystki staraczki :*
Mujer Adas sliczniutki :) gdzie on Ci gruby? :)

reklama
Ja np nigdy nie mam objawów owulacji więc nie wiem czy mam czy nie mam . A z córką miałam zanik owulacji bo wg lekarza przez dłuższy czas wogole nie występowała u mnie.

Ankatrzymam aby napnawet spóźniony prezent był ;)

Mujer ale słodziak :-) wcale nie jest gruby, pamiętaj zw teraz dzieci najwięcej przybierają potem zaczynają raczkowac chodzić i gubią

Ja też nigdy nie wien kiedy mam owu, nie czuję nic chociaż w tym miesiącu coś mnie jajniki bolały

A ja wszystkim życzę takich prezentów :-) piękne 2 kreski :-)

Ruda ja też naleŻę do dziewczyn, które nie odczuwaja bólu owulacyjnego... ale co to za staranka jak nie wiadomo kiedy owulka? ;p ja przekonałam się do mierzenia temperatury i wyznaczam owulację na ovufriend, zajmuje mi kilka minut, a wiem, gdy mamy największe szanse... :-) a długo sie staracie?

Ja nie wiem jak sie zabrac do tego mierzenia temperatur.

Mnie wczesniej na owulacje strasznie bolalo podbrzusze, az sie ruszac nie moglam a co dopiero o przytulasach mowic.
Teraz nic mi nie ma.

Odnalazlam nowa milosc. Dzisiaj zrobilam dzem z gruszek i najchetniej bym jakis jeszcze zrobila :D

Ja wlasnie nie wiem co sie w tymcyklu dzieje ze mna :( niby dzisiaj owulacja boli mnie podbrzusze no ale sluz to ja wcale nie widze zeby on.byl plodny. W ogole sluzu jak kot naplakal. Ehhh chyba nic z tego nie bedzie.

Angie nie dopiero teraz drugi cykl, ja niechce mierzyć i kochać się wtedy kiedy wypada. Idziemy na całkowity spontan z pierwszym poszło szybko i teraz też na to liczę:-)

Ankaka:-) hmm dżem domowej roboty hmm :-)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :* I fakt, już zauważyła, że odkąd raczkuje i lata po całym domu to schudł :) Zobaczymy, 25 mamy szczepionkę to nam go zważą :)

My staramy się drugi cykl, z Adasiem wyszło w pierwszym. Tak jak Ruda, na razie spontan i raczej przyjemność niż mus :)

Oglądam teraz ten dokument o wcześniakach. Coraz bardziej wracaj wspomnieniami do porodu i tego wszystkiego. Jaki to był magiczny czas. Mimo iż bardzo bolesny...

reklama
Oglądam teraz ten dokument o wcześniakach. Coraz bardziej wracaj wspomnieniami do porodu i tego wszystkiego. Jaki to był magiczny czas. Mimo iż bardzo bolesny...

Też oglądałam. Przez moment poczułam się jak 6 lat temu... Nie sądziłam, że to może tak odżyć... Na szczęście to już za nami i teraz mam super dzielną i mądrą córę. Strasznie mi szkoda tych dzieci i rodziców, bo wiem co przeżywają i powiem szczerze, najgorszemu wrogowi tego nie życzę.

Co do starań, to zamierzamy kochać się trochę częściej niż zazwyczaj, ale bez stresu, że trzeba koniecznie bo już x czasu minęło.
Spodziewana @ 29.09

Do góry